Blog

trends voor kasten

De nieuwste trends voor kasten

Bij het op maat laten maken van een kast die volledig aan je woonwensen voldoet, is het essentieel dat deze prachtig aansluit bij de rest van je interieur. Een nauw aansluitende inrichting zorgt voor harmonie, eenheid en rust in een huis. Elegante combinaties van kleuren, materialen en vormen maken een wereld van verschil. De woontrends van het moment zijn aan het veranderen. Doordat we de afgelopen jaren door de pandemie veel van onze dagen aan huis hebben gespendeerd, hebben we ons interieur nauwkeurig onder de loep kunnen nemen. En we zijn toe aan verandering! Wat zijn de trends voor kasten in 2023?

Lees verder
schuifdeurkast op maat

Waarom jij voor een schuifdeurkast moet gaan

Wil jij graag een kast op maat laten maken maar ben je nog niet zeker over welke soort kast ideaal voor de ruimte zou zijn? We vertellen je hier meer over de diverse voordelen van een schuifdeurkast! Schuifdeurkasten zijn niet alleen optimaal in te zetten als kledingkast, je kunt ook denken aan een nette oplossing voor in de bijkeuken, voor op zolder, in de wasruimte, of bijvoorbeeld in de gang. Schuifdeurkasten kunnen zowel echte eyecatchers zijn als onopvallend in de ruimte opgenomen worden voor een strak en geordend aanzicht. Ideaal!

Lees verder
voordelen inloopkast

Opvallende voordelen van een inloopkast

Twijfel je over het op maat laten maken van een inloopkast? Een inloopkast is een droom van velen. Deze niet alleen praktische, maar ook zeer stijlvolle, toevoeging aan je woning brengt je dagelijks veel gebruiksgemak. Hier kun je niet alleen je gehele garderobe, en wellicht die van je partner, in kwijt, je hebt ook meteen een mooi verlichte ruimte waarin je jezelf in alle rust om kunt kleden en direct je outfit kunt checken. Je woning verrijken met een inloopkast: wat biedt het je precies? Lees hier de grootste voordelen op een rij!

Lees verder

5 tips voor een optimale kledingkastindeling!

Onze kledingkast gebruiken we elke dag. Daarom is het essentieel dat deze optimaal is ingedeeld voor het grootste gebruiksgemak. Is jouw kledingkast vaak een chaos? Dan kun jij wat praktische tips gebruiken voor een optimale kastindeling.

Lees verder