Op maat & vakmanschap

Taatsdeuren

Ben je op zoek naar op maat gemaakte taatsdeuren om jouw woning een tijdloze look te geven? Taatsdeuren geven een ruimte een luxueus gevoel door hun nette, minimalistische uitstraling. Met taatsdeuren worden ruimtes gescheiden zonder dat er gebruik gemaakt wordt van een kozijn of deurpost. De deur draait om een verticale as heen zodat hij naar beide kanten geopend kan worden. Een taatsdeur wordt gemonteerd aan het plafond en de vloer waardoor ze op vrijwel elke plek in huis geplaatst kunnen worden. Zware kozijnen om de deuren aan te bevestigen zijn niet nodig. Benieuwd naar onze opties?

Download inspiratiegids
Industriele deur, taatsdeur met melkglas

Industriële taatsdeuren met melkglas

dubbele taatsdeuren op maat

industriële taatsdeuren dubbel

Industriele taatsdeur hamers@home

industriële taatsdeuren enkel

Uniek en tijdloos, helemaal naar jouw smaak

Onze taatsdeuren geven een unieke touch aan je interieur. Dankzij het gebruik van glas verliest jouw huis geen natuurlijk licht bij het afsluiten van ruimtes. Zo creëer je ruimtelijkheid in je woning en kun je daarnaast nog steeds genieten van een licht en fris huis. Taatsdeuren zijn naast hun opvallende uiterlijk ook erg kindvriendelijk. Doordat taatsdeuren naar allebei de kanten kunnen draaien zijn ze makkelijk te gebruiken door kinderen en mindervaliden. Je zou de deuren kunnen zien als een wand die meedraait met jouw looprichting. Ook is de kans op vingers tussen de deuren veel kleiner doordat de deur automatisch en vertraagd sluit.

Taatsdeuren op maat

Elk interieur is anders. Daarom willen wij zo flexibel mogelijk zijn in het ontwerpen zodat jij de deuren van je dromen in huis krijgt. Wij zijn officieel dealer van de merken Grand Metal Door en STIJL Dutch Furniture. We kunnen de deuren voorzien van verschillende glasverdelingen, profielkleuren en grepen. Ook is het mogelijk om te kiezen uit diverse glassoorten. Onze taatsdeuren kunnen dus helemaal ingericht worden op jouw specifieke wensen. Samen met onze interieuradviseurs kijk je naar wat het beste tot zijn recht komt in jouw woning.

Bekijk ons assortiment voor inspiratie

Ben jij op zoek naar een echte aanwinst in je woning? Creëer een ruimtelijk effect dankzij onze stijlvolle taatsdeuren. Om prachtige taatsdeuren op maat te realiseren kun je met één van onze adviseurs een afspraak maken om al jouw wensen te bespreken. Van het begin tot en met het einde zorgt ons team ervoor dat je precies krijgt wat je voor ogen hebt. Weet je nog niet precies wat het beste zou zijn voor jouw woning? Dat is geen probleem! Laat je dan inspireren door onze showroom of inspiratiegids.

Taatsdeuren bij Hamers@Home

Kom je er niet helemaal uit of zit je nog met vragen over de mogelijkheden of installatie van de deuren? Dan schieten we je graag te hulp. We zijn dinsdag t/m zaterdag bereikbaar en voorzien je dan van een persoonlijk en professioneel advies. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze taatsdeuren.

Industriële deur, taatsdeur zwart
Industriële taatsdeur met zijlicht
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom