Op maat & vakmanschap

Traprenovatie Tilburg

Ben jij uitgekeken op je versleten trap, of ben je net verhuisd en past de trap niet in je interieur? Dan is het tijd voor een traprenovatie! Het is zonde als de trap afbreuk doet aan de uitstraling van je woning. Om dit te verhelpen is een geheel nieuwe trap absoluut niet altijd nodig. Een traprenovatie is vaak meer dan genoeg, en voordeliger. Bij Hamers@Home Kastenbouwers zijn we gespecialiseerd in traprenovaties en kunnen we dankzij onze mooie materialen van hoge kwaliteit jouw trap voorzien van compleet nieuwe bekleding.

Download inspiratiegids
Traprenovatie met verlichting

trapRenovatie met verlichting

Traprenovatie Tilburg

Traprenovatie in progress

Moderne PVC traprenovatie Tilburg

Traprenovatie modern

hoge kwaliteit traprenovatie Tilburg

Trappen zijn er in diverse soorten en maten. Wij zijn gespecialiseerd in pvc-, vinyl- en laminaat-traprenovatie. Het renoveren van een houten trap, een draaitrap, of een open of dichte trap is allemaal mogelijk bij Hamers@Home. Dankzij onze jarenlange ervaring en het feit dat we werken met de beste materialen, ben je verzekerd van een sterk en prachtig eindresultaat.

We nemen niet alleen de treden onder handen maar richten ons ook op de accessoires eromheen. Je kunt bijvoorbeeld ook nieuwe leuningen, een bordes of stijlvolle sfeerverlichting aan je trap toevoegen. Bij Hamers@Home zorgen we dat jouw trap helemaal naar wens wordt ontworpen. Wij bieden je altijd een passende oplossing voor een interessante prijs.

Op zoek naar een traprenovatie in regio Tilburg?

Is jouw trap toe aan een renovatie maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij voorzien je natuurlijk ook graag van een persoonlijk advies, aangepast op jouw wensen en voorkeuren. Bij Hamers@Home in Tilburg gaan we voor een prettige samenwerking en een uitstekende service. Bij het uitkiezen van de materialen voor jouw trap nemen we dan ook graag de tijd, zodat we tot een eindresultaat komen waar je jarenlang blij mee bent. Wij hanteren een transparante communicatie en vragen altijd jouw akkoord voordat we iets doorvoeren. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en is het nooit te laat om eventuele aanpassingen door te geven.

Traprenovatie brabant
Lichte trap voor jouw interieur
Landelijke trap Tilburg
Landelijke stijl traprenovatie
Traprenovatie bij Hamers@Home Kastenbouwers

Stoor jij je al langer aan een versleten trap en is het nu echt tijd voor een traprenovatie? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs en kijk samen naar de mogelijkheden. We gaan graag met jou rond de tafel zitten om het proces te beginnen. Mocht je eerst benieuwd zijn naar de kosten, kun je vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Wij garanderen een voordelige prijs voor de beste materialen en een goede service.

Zit je nog met vragen of ben je op zoek naar een passend advies? Kom dan langs in onze showroom in Tilburg of neem contact op met onze medewerkers. We geven je graag een compleet beeld van de beste opties voor jou. Misschien loop jij daarna wel naar boven op een compleet gerenoveerde trap!

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom