Traprenovatie in Tilburg nodig? Wij verzorgen het snel en met prachtig resultaat

Trenovo traprenovatie

Is jouw trap versleten en niet meer wat deze ooit was? Doet de uitstraling afbreuk aan de totale uitstraling van de ruimte of je interieur? Dan is het tijd voor een renovatie van de trap. Voor elke traprenovatie in Tilburg ben jij bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je tal van mogelijkheden en garanderen je altijd een snelle service, feilloze afwerking en bijzonder scherpe prijzen van nieuwe traptreden.

Bel: 013 4627420Maak een afspraak

Vaak denken mensen nog wel eens dat er een compleet nieuwe trap nodig is wanneer de huidige trap is versleten. Dat is absoluut niet zo. Je hoeft niet bang te zijn dat je dagenlang in het puin en de stof zit. Wij kunnen jouw trap weer helemaal in ere herstellen. De prijzen van de trap renoveren zullen je aangenaam verrassen: tegen een fractie van een investering die een nieuwe trap met zich meebrengt, krijg je weer een trap die er helemaal als nieuw uitziet.

Wij kunnen elke traprenovatie in Tilburg verzorgen

De kosten van traptreden renoveren zijn bij ons dus altijd scherp, ongeacht het type trap. Onze vakmensen beschikken over uitvoerige ervaring in het renoveren van elk type trap en het werken met alle materialen. Wij draaien onze hand zeker niet om voor een pvc traprenovatie, vinyl traprenovatie of laminaat traprenovatie. Of je nu een houten trap, een dichte trap, een open trap of een draaitrap wilt renoveren: wij hebben altijd de passende en snelle oplossing voor een interessante prijs.

Een houten trap renoveren, dichte trap renoveren, open trap renoveren of draaitrap renoveren is ook mogelijk met Trenovo traprenovatie. Dit zorgt voor een onderhoudsvrije trap in alle mogelijke oppervlakken. De onderhoudsvrije traptreden gaan een leven lang mee en geven de trap een prachtige uitstraling.

Direct de mogelijkheid om prachtige opties in de trap te verwerken

Traprenovatie biedt je de gelegenheid om meteen kritisch naar je trap te kijken, te bedenken wat je precies zou willen en deze extra’s in de gerenoveerde trap te laten verwerken. Denk aan zaken als nieuwe leuningen, een bordes, zijwangen anti-slip treden of prachtige sfeerverlichting.

Natuurlijk kunnen wij een offerte op maat verzorgen, maar om een indicatie te geven van de kosten, kun je een prijs van traptreden renoveren van circa 150 euro per trede aanhouden. Dit is exclusief eventuele opties, maar ook wanneer je kiest voor extra’s ben je bij ons bijzonder voordelig uit.

Maak een afspraak voor meer informatie of advies

Wil je meer informatie over de prijzen, mogelijkheden of materialen? Wij ontvangen je graag op afspraak in onze showroom zodat wij precies kunnen vertellen wat er met een renovatie van jouw trap mogelijk is en wat dit gaat kosten. Wij zijn er niet alleen voor traprenovatie in Tilburg, maar voor de wijde regio en zelfs verder. Wij hebben talloze renovaties uitgevoerd in heel Brabant, waaronder in Breda, Den Bosch, Eindhoven, Gilze, Rijen, Dongen, Goirle, Etten-Leur, Moergestel, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Berkel-Enschot, Udenhout, Loon op Zand, Oirschot, Vught, Oisterwijk, Waalwijk en Oosterhout.


Op zoek naar inspiratie?

Wat voor soorten kasten bestaan er? Welke past bij u in huis of kantoor? Al dat soort vragen worden beantwoord in deze inspiratiegids over kasten en kastruimte.

Gratis Download

Hamers Tilburg