Op maat & vakmanschap

Garderobekast op maat

Ben jij op zoek naar een nieuwe garderobekast die perfect in jouw interieur past? Hamers@Home Kastenbouwers maakt garderobekasten op maat zodat je verzekerd bent van een prachtig eindresultaat. Een mooie garderobekast maakt een hal helemaal af. Het is een echte blikvanger die je elke dag gebruikt. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring ben je verzekerd van een kast van hoge kwaliteit. Modern, klassiek, industrieel, romantisch of landelijk: welke woonstijl je ook hebt, wij hebben de juiste materialen in huis.

Download inspiratiegids
garderobekast kastenwinkel

garderobekast wit

Garderobekast Tilburg

garderobekast open

Garderobekast in de hal

garderobekast op maat

Hamers@Home biedt stijlvolle garderobekasten op maat

Wil je graag een unieke garderobekast in jouw hal? Doordat wij garderobekasten volledig op maat maken kun je deze compleet naar jouw eigen hand zetten. Van binnen en van buiten wordt de kast ingericht naar jouw wensen. Lades, planken, en hangmogelijkheden precies zoals jij het voor je ziet. Kies welke kleur, materialen, indelingen en afmetingen je graag zou willen hebben. Bij Hamers@Home nemen we samen met jou de tijd om een perfect eindresultaat te creëren. Wij onderscheiden ons als kastenbouwers in de regio Brabant met 5 belangrijke speerpunten. Goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Wij zijn een erkend 5-sterrenspecialist die aan alle eisen voldoet om dit keurmerk te dragen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Voor het ontwerpen en realiseren van jouw garderobekast op maat nemen wij graag de tijd. Na het maken van een afspraak gaan we met je rond de tafel zitten zodat we de gewenste afmetingen, stijl, materialen en het budget kunnen bespreken. Na het vormgeven van het ontwerp nemen onze kastenbouwers, na jouw akkoord, het van ons over. Ben je geïnteresseerd in het aanschaffen van een op maat gemaakte garderobekast maar zie je het nog niet duidelijk voor je? We voorzien je graag van een persoonlijk, professioneel advies. Zowel qua stijl als inrichting hebben wij een goed inzicht. Ook kun je natuurlijk langskomen in onze showroom om inspiratie op te doen voor jouw unieke garderobekast.

Garderobekasten op maat hamers

Garderobekast op maat gemaakt

Garderobekasten op maat Brabant
garderobekast onder trap
Onze collectie kapstokken

Misschien denk je er niet meteen aan, maar bij het correct opbergen en -hangen van kleding zijn kapstokken onmisbaar. Zoek jij naar een mooie kapstok die naadloos in je interieur past? Naast functionaliteit is het natuurlijk ook belangrijk dat je blij bent met de vormgeving. Gaat jouw voorkeur uit naar een wandkapstok, een staande kapstok of gewoon naar kapstokhaken? Dit kan liggen aan de hoeveelheid jassen, de beschikbare ruimte en de stijl van de andere meubels. Wij denken graag met je mee zodat je wordt verblijd met een kapstok die niet alleen handig is, maar ook mooi.

Klop aan voor persoonlijk advies

Hamers@Home staat open voor creatieve ideeën en uitdagingen. Ben je op zoek naar een garderobekast en wil je graag dat deze naadloos aansluit in jouw interieur? Ga dan voor een echte aanwinst voor jouw inrichting en kies voor een garderobekast op maat bij Hamers@Home. Maak vandaag nog een afspraak en kom binnenkort langs in onze showroom in Tilburg. Heb je nog niet helemaal duidelijk wat voor garderobekast je precies in de hal wilt hebben? Neem gerust contact met ons op en laat je informeren door een van onze experts. We zijn dinsdag t/m zaterdag bereikbaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom