Op maat & vakmanschap

Kast op maat

Ben jij op zoek naar een kast die naadloos aansluit bij jouw interieur? Dan ben je bij Hamers@Home Kastenbouwers aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring in het maken van kasten op maat zorgen wij dat er voor elke opbergwens een kast met prachtig design gemaakt wordt. Of je nu na de verhuizing graag een mooie inloopkast wilt of je een bijpassend meubel bij jouw nieuwe tv zoekt, wij zorgen er voor dat je van jouw nieuwe kast kunt genieten.

Download inspiratiegids

Voor elke wens een kast

Bij Hamers@Home staat vakmanschap hoog in het vaandel. Voor elke ruimte hebben wij een oplossing en combineren wij functionaliteit met een mooi design in de stijl die jij wenst. Welke kast je ook wil, wij gaan voor jou rond de tekentafel. Wij maken onder andere kledingkasten, inloopkasten, tv-kasten, opbergkasten, wandkasten, boekenkasten, buffetkasten, vitrinekasten en dressoirkasten op maat. Hierdoor kunnen wij met overtuiging zeggen dat je voor elke kast op maat bij ons aan kunt kloppen. Samen met jou kijken we naar jouw wensen, interieur, stijl en ruimte en zorgen we dat je verblijd wordt met de kast van jouw dromen.

Inbouwkasten zonder ruimteverlies

Wij monteren op maat gemaakte kasten tussen muren en balken zodat je geen ruimte verliest in een kamer. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een inloop- of een boekenkast. Op deze manier ben je verzekerd van een stijlvol en praktisch gebruik van de oppervlakte. De mogelijkheden zijn erg divers, zowel qua materialen, diktes van plaatmaterialen, kleuren, accessoires en indelingen, maar ook qua opbouw. Daarnaast maken we vrijstaande kasten die tegen een muur kunnen staan of opgehangen kunnen worden en passen we tv-meubels precies naar jouw apparatuur aan. Op deze manier worden de kasten een echt onderdeel van het interieur en creëer je een mooi geheel in huis.

inloopkast op maat spotjes
Kasten op maat

Kasten op maat bij Hamers@Home

Wij staan vanaf het begin van het proces voor je klaar. Van advies tot en met realisatie, wij nemen de tijd om met jou te bekijken welke kast het beste past in jouw interieur, zodat we samen met jou dat knusse ‘thuis’ gevoel creëren. Bij Hamers@Home staan we voor een prettige samenwerking met open communicatie. Samen met jou gaan we zitten om het eindresultaat helder te krijgen zodat je verzekerd bent van een kwalitatief goede kast, precies naar wens.

Ben jij op zoek naar een kast op maat?

Hamers@Home helpt je graag verder met de inrichting van jouw huis. Wij worden enthousiast van creatieve verzoeken en gaan uitdagingen zeker niet uit de weg. Ben jij geïnteresseerd in een kast op maat? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en wij kijken met je verder.

Nog aan het rondkijken of op zoek naar advies? Wij beantwoorden graag al je vragen. Onze showroom is van dinsdag t/m zaterdag geopend, we zijn dan bereikbaar via telefoon en e-mail. Loop eens bij ons binnen of neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wil je zeker weten dat we alle tijd voor je hebben, neem dan contact op met onze interieuradviseurs om een afspraak in te plannen zodat wij al je vragen en wensen met jou kunnen bespreken.

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom