Op maat & vakmanschap

Slaapkamerkast op maat

Wil jij graag je slaapkamerinterieur helemaal af maken? Laat dan een slaapkamerkast op maat maken bij Hamers@Home Kastenbouwers. Wij ontwerpen en maken elke slaapkamerkast helemaal naar jouw eigen wensen. Kledingkasten, dressoirs, nachtkastjes en ladekasten, helemaal perfect op maat gemaakt om naadloos in het inrichting te passen. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring ben je verzekerd van een kast van hoge kwaliteit. Modern, klassiek, industrieel, romantisch of landelijk: welke woonstijl jij ook hebt, je bent bij ons aan het juiste adres. We halen graag alles voor je uit de kast!

Download inspiratiegids
Slaapkamerkast met glazen deuren Tilburg
Slaapkamerkast met glazen deuren
slaapkamerkast kastenwinkel
slaapkamerkast met zweefdeuren
kastenwinkel luxe
slaapkamerkast met draaideuren

De perfecte slaapkamerkast op maat

Voor elke slaapkamerkast op maat bieden we veel verschillende mogelijkheden. Je kunt jouw uitgekozen meubel helemaal naar je eigen hand zetten. Hoe leuk is het om een kast in de slaapkamer te hebben staan die je zelf hebt laten maken? Kies welke kleur, materialen, indelingen en afmetingen je graag zou willen hebben. We gaan graag met je zitten om te kijken wat we voor je zouden kunnen betekenen. Bij Hamers@Home nemen we samen met jou de tijd om een perfect eindresultaat te creëren. Doordat jij in heel het proces wordt betrokken, kom je nooit voor verrassingen te staan.

Hamers@Home maakt al je slaapkamerkasten

Wij nemen graag de tijd voor het ontwerpen en het maken van een meubel op maat. In dit deel van het proces kun je bij ons al je wensen kwijt en maken wij een ontwerp van je slaapkamerkast. Hierbij worden de gewenste afmetingen, stijl, materialen en de prijs besproken. Je kunt ons dinsdag t/m zaterdag bereiken voor mogelijke vragen of een passend advies. Eveneens kun je telefonisch of per e-mail vrijblijvend een afspraak met ons maken om te kijken wat we voor je zouden kunnen betekenen. Wil je zelf even kijken hoe onze kasten eruit zien? Kom dan een keer langs in onze showroom en laat jezelf inspireren door de verschillende stijlen, kleuren en materialen.

Slaapkamerkast rondom bed op maat Tilburg
slaapkamerkast wit op maat

Slaapkamerkasten op maat bij Hamers@Home

Bij Hamers@Home worden we enthousiast van creatieve ideeën en uitdagingen. Ben jij op zoek naar een slaapkamerkast en wil je graag dat deze naadloos aansluit bij jouw interieur? Ga dan voor een echte aanwinst voor jouw inrichting en kies voor een slaapkamerkast op maat bij Hamers@Home. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en wij kijken met je verder.

Heb je nog niet helemaal duidelijk welke kasten je precies in je slaapkamer wilt hebben? Laat je dan informeren door één van onze interieuradviseurs. Mocht je rond de tafel willen zitten met een van onze adviseurs, maak dan van tevoren een afspraak zodat we zeker weten dat we alle tijd voor je kunnen nemen en al je vragen en wensen kunnen doorspreken. Wie weet ben je binnenkort trotse eigenaar van de slaapkamerkast van je dromen.

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom