Op maat & vakmanschap

Schuifdeurkast op maat

Bij Hamers@Home Kastenbouwers is er een schuifdeurkast op maat voor ieder interieur. Of je nu een moderne, klassieke of industriële inrichting hebt, wij beschikken over de mooiste materialen. Een schuifdeurkast op maat is geschikt voor elke ruimte in huis, ook onder schuine plafonds. Laat een kast ontwerpen voor op de slaapkamer, zolder of werkkamer. De meeste schuifdeurkasten kennen we natuurlijk als kledingkast, maar naast kleding zijn er meerdere spullen die je uit het zicht wil hebben. Het is een uitkomst voor als je spelletjes, administratiemappen of tijdschriften netjes op wil bergen. Schuifdeurkasten op maat passen voor elke wand en in iedere hoek.

Download inspiratiegids
Schuifdeurkast op maat met spiegel

SchuifdEURKAST met spiegel

Hamers kastenbouwer schuifdeurkasten op maat

Schuifdeurkast glans

schuifdeurkast groot wit op maat

SchuifdeURKAST wit

Geef jouw interieur een luxe en tijdloze uitstraling

Schuifdeurkasten kunnen elke kamer er verzorgd en rustig uit laten zien. Hamers@Home is specialist in het ontwikkelen van op maat gemaakte schuifdeurkasten van hoogwaardige kwaliteit. Een schuifdeurkast op maat is daarom een elegante, maar ook praktische oplossing om een nette ruimte te creëren. Bij Hamers@Home voorzien we je graag van schuifdeurkasten op maat, geheel naar jouw eigen wensen. De mogelijkheden zijn erg divers, zowel qua materialen, diktes van de platen, kleuren, accessoires en indelingen, maar ook qua opbouwAl onze schuifdeurkasten kun je tot in de puntjes naar je eigen smaak en inrichting stijlen. Bij elke schuifdeurkast is het ook mogelijk om te kiezen uit verschillende grepen om jouw gekozen look helemaal af te maken. 

zwarte schuifdeurkast kastenwinkel
schuifdeurkast op maat
Schuifdeurkast op maat bij Hamers@Home

Geef je kamer een ware boost met een van onze mooie schuifdeurkasten op maat. Zonder dat we het misschien door hebben zijn kasten een belangrijk onderdeel van ons interieur. Deze blikvangers hebben een grote invloed op de sfeer in huis. Daarom is het belangrijk dat deze helemaal aansluiten bij jouw wensen en woonstijl. Bij Hamers@Home werken we met materialen van de hoogste kwaliteit zodat je gegarandeerd een sterke, stijlvolle schuifdeurkast hebt die langdurig meegaat. In de ontwerpfase zitten we samen rond de tafel om alles kort te sluiten en voor het realiseren van de kast een prijs af te spreken. Zo stuit je aan het einde van het proces niet op onverhoopte kosten en ben je verzekerd van een eindproduct geheel naar eigen wens.

Zoek je een schuifdeurkast op maat?

Dankzij onze open communicatie verzorgen wij een samenwerking zonder verrassingen. Ben jij op zoek naar een schuifdeurkast op maat? Dan gaan we graag voor je aan de slag. Maak een afspraak met een van onze experts zodat we de tijd voor je kunnen nemen en jouw wensen kunnen bespreken. Ook ben je natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Tilburg en zijn we daarnaast dinsdag t/m zaterdag telefonisch en per e-mail beschikbaar voor al je vragen. Neem voor een passend advies gerust contact met ons op! Wie weet kunnen we binnenkort voor je aan de slag.

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom