Op maat & vakmanschap

Muso schilderijen

De prachtige schilderijen van Muso maken je interieur stijlvol, elegant en bovenal uniek. Muso schilderijen laten het werk zien van oude meesters. De kunstwerken worden digitaal compleet gerestaureerd en in perfecte staat gebracht. Sommigen Muso schilderijen krijgen zelfs een unieke moderne twist voor een knipoog in het werk. Veel kunstwerken zijn dan ook echt one of a kind! De inspirerende werken zijn geprint op textiel doek en zijn omhuld in een luxe aluminium frame. Ben je benieuwd naar onze collectie Muso schilderijen?

Download inspiratiegids
muso schilderij
Muso schilderij bloemen
schilderijen muso
KUNST MET EEN KNIPOOG
muso schilderijen
SFEERVOLLE SCHILDERIJEN

Geef jouw interieur een unieke touch

Muso schilderijen geven jouw interieur een warme sfeer. De kunstwerken zijn in een zo authentiek mogelijke staat na de digitale opfrisbeurt. De schilderijen zijn geprint op een soepel polyester doek van uitstekende kwaliteit, waardoor het licht door de fijne structuur wordt geabsorbeerd in plaats van weerkaatst. De print blijft hierdoor met elke lichtinval uitstekend zichtbaar. Het frame heeft een diepte van 27 mm en kun je bestellen in de kleuren zwart, wit en zilver. Het frame zorgt ervoor dat het doek spant en nauwkeuring op zijn plaats wordt gehouden. Ook heb je de mogelijkheid om vilt toe te voegen aan de achterzijde van het schilderij, voor demping en verbetering van akoestiek.

Prachtig materiaal

Door de grootte van de Muso schilderijen loop je te veel risico op beschadigingen als het doek gemonteerd wordt bezorgd. Daar is een oplossing voor gevonden: dankzij de nauwkeurige handleiding zet je het zelf eenvoudig in elkaar. Natuurlijk worden er ook muurbeugeltjes meegeleverd, zo kun je het handige ophangsysteem gelijk aan de wand bevestigen. Ze zijn niet alleen gemakkelijk te monteren, de kunstwerken zijn ook ideaal te onderhouden. De doeken zijn kreukvrij en zijn allen koud te wassen. Zo houd jij jouw nieuwe aanwinst makkelijk schoon en prachtig van kleur.

muso schilderijen
MUSO SCHILDERIJEN DIE JOUW INTERIEUR AFMAKEN

Bekijk onze geweldige exemplaren

Bekijk onze collectie Muso schilderijen online of kom eens langs in onze showroom om de kunstwerken in het echt te bekijken. Wij adviseren je graag over de beste keuze voor in jouw interieur. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de collectie of maak een afspraak om met onze experts in alle rust jouw opties te bekijken.

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom