Op maat & vakmanschap

Standaard kledingkast

Een kledingkast bepaalt grotendeels de sfeer en inrichting van een slaapkamer. Naast het bed is de kledingkast het meest prominente meubel in de ruimte. Het is dan ook niet meer dan logisch dat je deze met zorg en aandacht wil uitzoeken. Wij helpen jou hier graag bij. Naast kledingkasten op maat hebben wij verschillende standaard kledingkasten in ons assortiment om je slaapkamer compleet te maken. Neem een kijkje op onze website of loop eens binnen in onze showroom om te zien wat we voor jou kunnen betekenen.

Download inspiratiegids
Standaard kledingkast

Standaard kledingkast antraciet

Grote standaard kledingkast

standaard kledingkast wit

Een blikvanger in ELKE slaapkamer

Onze standaard kledingkasten zijn alsnog naar eigen hand te zetten. Per kast kun je kiezen uit verschillende kleuren, indelingen en afmetingen. Wij hebben kledingkasten met schuif- en draaideuren in ons assortiment. Op die manier past de kledingkast perfect in elke inrichting. Of je nu gaat voor een moderne, klassieke, Scandinavische of retro woonstijl, wij hebben een kledingkast die mooi past in het geheel. Een kledingkast gebruik en zie je elke dag. Daarom is het belangrijk dat deze helemaal naar wens is.

De perfecte inrichting

Naast het design van de kast is de indeling natuurlijk even belangrijk. Je wil hier graag kleding opbergen op de manier wat voor jou het prettigst is. Daarom beschikken onze kasten over hanggedeeltes, planken en lades. Met diverse kastaccessoires wordt de kast ingericht voor een optimaal gebruik van de ruimte. Je kunt kiezen uit verschillende afmetingen zodat je genoeg opbergruimte hebt voor alle kleding. Onze kledingkasten gaan jarenlang mee dankzij de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen. Wil je graag de standaard opties van de indeling veranderen? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Standaard kledingkast met schuifdeur
Standaard kledingkast met schuifdeuren
Service en montage

Een goede service vinden we bij Hamers@Home Kastenbouwers erg belangrijk. Daarom helpen wij je graag met het leveren en plaatsen van jouw nieuwe kledingkast. Onze montagemedewerkers zijn gespecialiseerd in het monteren van kasten en meubels en nemen graag het werk uit handen. Geen zorgen meer voor jou.

Stijlvolle kledingkasten bij Hamers@Home

Ben jij op zoek naar een pareltje voor in de slaapkamer? Hamers@Home heeft een mooie selectie aan kledingkasten. Kijk eens rond op de website, download de inspiratiegids of loop eens binnen in onze showroom. Heb je vragen of wil je graag een passend advies? Onze adviseurs zijn dinsdag t/m zaterdag bereikbaar om je te voorzien van alle nodige informatie.

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom