Op maat & vakmanschap

Haarden bij Hamers@Home

Haarden maken van een huis een thuis. De gezelligheid en warmte, de gemoedelijke sfeer en het knisperend geluid maken elke avond knus. Hamers@Home Kastenbouwers is leverancier van veilige en stijlvolle damp- en elektrische haarden. Deze haarden geven het gevoel van een echte openhaard, zonder de nadelen daarvan. Onze kastenbouwers kunnen de haarden in bijvoorbeeld een wandkast of tv-meubel verwerken voor een prachtige afwerking en aansluiting op jouw interieur. Zo creëer je de perfecte plek om met je familie en vrienden samen te komen.

Download inspiratiegids
haard-aan-wand-op-maat

Haard E-matrix lineair

Haard meubel hamers tilburg

Damphaard

Verdubbel de sfeer in jouw woonkamer

Wil jij graag extra sfeer in huis halen? Wij installeren graag een haard met prachtig haardmeubel bij jou in huis. Hamers@Home Kastenbouwers werkt samen met de merken Dimplex, Faber en Kalfire (E-One). Samen realiseren we haarden en haardmeubels in diverse uitvoeringen, stijlen, kleuren en maten. Deze haarden worden niet aangesloten op een rookkanaal en maken geen gebruik van gas of hout. Hierdoor heb jij een voordelige, duurzaam en bewuste haard in huis waarbij het onderhoud minimaal is. Afgestemd op jouw wensen ontwerpen we een prachtig haardmeubel om jouw inrichting helemaal af te maken.

Voor elk interieur een mooie haard

Na het kiezen van een geschikte haard gaan we samen met jou rond de tafel voor het ontwerpen van het haardmeubel. Zie je een zwevend meubel voor je met ingebouwde haard? Of een haard in een mooie staande kast? De mogelijkheden zijn erg divers, we leveren uniek maatwerk precies passend in jouw ruimte. Wij streven naar een prettige samenwerking met een piekfijn eindresultaat. Weet je nog niet precies welke kant je op wil? Bekijk dan onze inspiratiegids of kom langs in de showroom om diverse voorbeelden te bekijken. We adviseren je graag over de aanschaf van deze stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Kalfire-E-one-haard en inbouwkast
Haard Kalfire-e-one met wandkast op maat
Haardmeubels op maat

Een haard is een prachtig meubelstuk in huis. Zou jij er ook graag een willen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Hierin worden jouw wensen, de afmetingen, de stijl, materialen en offerte besproken. We zijn ook tijdens openingstijden bereikbaar voor alle vragen en voorzien je graag van een persoonlijk en professioneel advies.

Hamers@Home helpt je graag verder

Bij Hamers@Home worden we enthousiast van persoonlijke verzoeken. Wil jij binnenkort knus voor een warme, knisperende haard zitten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee over het creëren van een gezellige sfeer in huis.

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom