Kastaccessoires die je leven gemakkelijker maken

Wij zien kasten als meer dan alleen een opbergoplossing. Deze slimme en georganiseerde ruimtes horen je leven dagelijks gemakkelijker te maken doordat elk detail uitgedacht is door deskundigen. Met de juiste kastaccessoires kun je je spullen efficiënt opbergen, georganiseerd houden en gemakkelijk terugvinden wanneer je ze nodig hebt. Wij maken jouw kledingkast helemaal naar jouw wens. Dat betekent dat deze zowel functioneel als in vormgeving volledig aansluit bij jouw verwachtingen. Ben jij benieuwd naar kastaccessoires waarmee we jouw kledingkast op maat helemaal kunnen finetunen? We vertellen hier meer over een paar van onze favorieten!

1. Uittrekbare kledingrekken

Uittrekbare kledingrekken zijn een slimme oplossing om je kleding netjes en georganiseerd te houden en alles uit de hoogte van jouw kledingkast te halen. Berg je kleding netjes op dankzij rekken die je met gemak naar beneden kunt trekken waardoor ze op ooghoogte belanden. Zo creëren we meer ruimte voor jouw eigendommen zonder dat jouw kast breder of dieper ontworpen moet worden. Of het nu gaat om broeken, jurken of dassen, met uittrekbare kledingrekken vind je snel en gemakkelijk wat je zoekt, zonder dat je hoeft te graaien in een stapel kleding.

2. Lades met inzetten

Lades met inzetstukken zijn ideaal voor het organiseren van kleine items zoals sokken, ondergoed, sieraden en accessoires. Met op maat gemaakte inzetstukken kun je de ruimte in de lades efficiënt gebruiken en voorkom je dat kleine items verdwijnen in een wirwar van spullen. Denk aan op maat gemaakte scheidingswanden, ladeverdelers en juweleninzetstukken om je lades netjes en overzichtelijk te houden.

Kastaccessoires hamers tilburg

3. Schoenenrekken en -lades

Schoenen kunnen al snel rommelig worden als ze niet goed worden opgeborgen. Met schoenenrekken en -lades kun je je schoenencollectie netjes georganiseerd houden. Kies voor uittrekbare schoenenrekken voor gemakkelijke toegang tot je favoriete paar schoenen, of ga voor schoenenlades om je schoenen uit het zicht op te bergen terwijl ze beschermd blijven tegen stof en beschadigingen.

4. Ingebouwde verlichting

Goede verlichting is essentieel om je kast overzichtelijk te houden en ervoor te zorgen dat je snel kunt vinden wat je zoekt. Overweeg om ingebouwde verlichting toe te voegen aan je kast, zoals LED-strips of spots. Deze verlichting zorgt voor een helder zicht op je kleding en accessoires, zelfs in de donkerste hoeken van de kast.

5. Spiegeldeuren

Spiegeldeuren zijn niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je kast. Ze helpen je bij het samenstellen van outfits en zorgen ervoor dat je er altijd op je best uitziet voordat je de deur uit gaat. Bovendien kunnen spiegeldeuren een gevoel van ruimte creëren en je kamer lichter laten lijken!

kastaccessoires stropdassen

6. Haakjes

Handige haakjes zijn ideaal voor het ophangen van tassen, riemen, sjaals en andere accessoires. Door haakjes aan de binnenkant van je kastdeuren toe te voegen, maximaliseer je de beschikbare ruimte en houd je je accessoires georganiseerd en binnen handbereik.

7. Stropdashangers

Stropdashangers zijn speciaal ontworpen om je stropdassen netjes op te bergen en kreukvrij te houden. Hang ze op aan een stropdashanger in je kast en je hebt altijd een overzichtelijke collectie stropdassen bij de hand.

Kies voor de slimste kastaccessoires!

Bij Hamers@Home bouwen we kasten die voldoen aan al jouw dagelijkse wensen. Zou jij graag een kledingkast op maat willen laten maken door onze deskundigen, maar ben je nog op zoek naar goede ideeën? Vraag dan gratis onze inspiratiegids aan! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie over onze service? Neem dan gerust contact met ons op, vraag een offerte aan, of plan een afspraak in, we bieden je graag een professioneel en persoonlijk advies!

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom