Op maat & vakmanschap

Schoenenkast op maat

Ben jij op zoek naar een schoenenkast op maat? Dan ben je bij Hamers@Home Kastenbouwers aan het juiste adres. Wij maken met plezier een schoenenkast geheel afgestemd op jouw wensen. Vaak wordt het hebben van een schoenenkast onderschat. Geheel onterecht! Een schoenenkast gebruik je dagelijks, waardoor het prettig is er een te hebben die volledig in de smaak valt. Neem gerust een kijkje bij ons in de showroom, op de website of download onze inspiratiegids. Wij helpen je graag verder bij het ontwerpen en produceren van jouw op maat gemaakte schoenenkast.

Download inspiratiegids
schoenenkast op maat grijs

Schoenenkast in kasteiland

schoenenkast op maat Tilburg

Schoenenkast op maat in hal

Schoenenkast op maat ontwerpen?

Bij Hamers@Home zijn we gespecialiseerd in het op maat maken van kasten. Dankzij onze jarenlange ervaring ben je verzekerd van kwalitatief maatwerk. Ons team gaat graag aan de slag met jouw ideeën en wensen en zorgt dat je gegarandeerd van het eindproduct kunt genieten. De mogelijkheden zijn zeer divers, zowel qua materialen, diktes van platen, kleuren, accessoires en indelingen, maar ook qua opbouw. Iedereen zijn of haar schoenencollectie ziet er anders uit en wilt ze anders opbergen. Daarom luisteren wij altijd goed naar jouw specifieke wens en zorgen we graag voor een geschikte schoenenkast.

schoenenplank kast op maat
Schoenenkast van hout

Een op maat gemaakte schoenenkast voor elk interieur

Hamers@Home zorgt gegarandeerd voor een aanwinst in jouw interieur. Je bent op zoek naar een schoenenkast op maat en stuit op ons, en dan? Eén van onze interieuradviseurs zal met jou een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. Dit doen we omdat we graag de tijd willen nemen voor jou. Tijdens deze afspraak staan we onder andere uitgebreid stil bij jouw wensen, jouw stijl, de afmetingen en de materialen.

Hierna gaan we voor je rond de tekentafel zitten. Eén van onze interieuradviseurs maakt aan de hand van de afspraken een ontwerp van de schoenenkast, die we bij je voorleggen. Heb je nog aanpassingen of ben je het niet helemaal eens met het ontwerp? Geen probleem. Dan passen we het graag voor je aan. Ben je van mening dat het ontwerp helemaal naar verwachting is? Dan bespreken we de offerte en vertellen we je precies wat je kunt verwachten tijdens het vervolg. Na jouw akkoord gaan we graag voor je aan de slag en zorgen we dat je straks je schoenen in jouw nieuwe schoenenkast op maat kunt opbergen.

Schoenenkast op maat gemaakt Tilburg
Schoenenkast op maat gemaakt
schoenenkast systeem op maat
Schoenenkast systeem in kledingkast

Schoenenkast op maat bij Hamers@Home

Bij Hamers@Home denken we graag met je mee over het ontwerpen van een op maat gemaakte schoenenkast. Heb je interesse in een schoenenkast op maat? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Heb je nog vragen over onze service of ben je op zoek naar advies? Dan staan we ook graag voor je klaar. Neem dan een kijkje in onze showroom op dinsdag tot en met zaterdag en laat je informeren door een van onze adviseurs. Daarnaast kun je ons tijdens openingstijden bereiken via telefoon en e-mail. Wil je zeker weten dat we alle tijd voor je kunnen nemen, neem dan contact met onze adviseurs op voor het maken van een afspraak

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom