Creëer sfeer, licht en ruimte met stijlvolle industriële deuren in elke kleur

Wil jij ruimtes scheiden zonder natuurlijk licht of een ruimtelijk beeld te verliezen? Industriële deuren bieden de perfecte oplossing om een stijlvol interieur helemaal af te maken. Dankzij de diverse opties in afmetingen, indelingen, kleuren en soorten glas kunnen we voor jou de perfecte scheidingswanden of deuren leveren en monteren. Onze industriële deuren maken elke inrichting helemaal af. Lees hier meer over de voordelen, opties in kleur en functionaliteit van onze uitgebreide collectie.

Industriële schuifdeuren, taatsdeuren, draaideuren en scheidingswanden

Bij Hamers@Home kun je kiezen uit industriële schuifdeuren, taatsdeuren, draaideuren en scheidingswanden, zodat er voor elke ruimte en elke stijl een prachtige optie beschikbaar is. Of je nu een open loft wilt opdelen in aparte kamers, een kantoorruimte wilt creëren met een industriële uitstraling, of simpelweg op zoek bent naar een unieke en functionele deuroplossing voor je woning, wij hebben de perfecte oplossing voor jou.

Eén van de grootste voordelen van industriële deuren en scheidingswanden is hoe ze natuurlijk licht binnenlaten en het gevoel van ruimte behouden ondanks dat er verschillende kamers worden gecreëerd. Dankzij de glazen ramen wordt er geen daglicht geblokkeerd, waardoor zelfs kleinere ruimtes ruimtelijker aanvoelen dankzij de flinke dosis natuurlijk licht. De strakke lijnen en het industriële ontwerp geven een moderne twist aan elke ruimte, of het nu om een trendy loft, een knusse woning of sfeervol kantoor gaat.

Industriele deur taatsdeur wit

Maatwerk voor jouw specifieke wensen

Bij Hamers@Home leveren we secuur maatwerk. We begrijpen dat elk huis uniek is en dat deuren niet alleen functioneel moeten zijn, maar ook perfect moeten passen bij de stijl en sfeer van de ruimte. Daarom bieden we industriële deuren volledig op maat, zodat je kunt kiezen voor een ontwerp dat precies aan jouw wensen voldoet. Of je nu op zoek bent naar een minimalistisch en strak ontwerp of juist naar een meer gedetailleerde en decoratieve stijl, wij kunnen het voor je realiseren.

Eindeloze kleuropties

Eén van de hoogtepunten van onze industriële deuren zijn de eindeloze kleuropties. Standaardkleuren zoals wit, zwart, aluminium, kwartsgrijs en antraciet bieden tijdloze elegantie en passen perfect bij verschillende interieurstijlen. Maar voor degenen die op zoek zijn naar iets uniekers, bieden we ook diverse speciale kleuren, waaronder gun metal. Zou jij graag zelf een kleur willen kiezen die perfect past bij jouw interieur? Het is zelfs mogelijk om de deuren op elke RAL-kleur te laten poedercoaten, zodat je echt een unieke en gepersonaliseerde uitstraling kunt creëren!

Industriele deur brons

Ontdek de mogelijkheden bij Hamers@Home

Onze industriële deuren creëren ruimte en openheid. Het geeft een luxe en exclusieve uitstraling aan ieder interieur, en biedt een moderne en stijlvolle oplossing voor kleinere ruimtes. Zorg voor meer lichtinval in jouw woning of werkomgeving en kies voor een kleur die perfect past in jouw inrichting. Ben jij geïnspireerd geraakt en benieuwd naar de mogelijkheden van onze industriële deuren? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak of kom gerust eens langs in onze showroom! Ook kun je onze inspiratiegids gratis aanvragen voor meer informatie vanuit huis.  

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom