Op maat & vakmanschap

Kledingkast op maat

Bij Hamers@Home Kastenbouwers ben je verzekerd van een kwalitatief goede kledingkast op maat. We luisteren graag naar jouw wensen zodat we meteen aan de slag kunnen. Heb je een specifiek idee wat je graag terug zou willen zien in jouw interieur? Klop dan meteen bij ons aan! Onze ontwerpers gaan enthousiast voor je aan het werk om te zorgen dat jij straks kunt profiteren van jouw nieuwe kledingkast. Ook ben je van harte welkom in onze showroom om inspiratie en ideeën op te doen voor het ontwerp. Welke stijl kledingkast jij ook wenst, wij denken graag met je mee.

Download inspiratiegids
Kledingkast op maat met spiegel

Kledingkast met spiegels

Kledingkast op maat zwart hout

Kledingkast houtstructuur

witte kledingkast op maat

Kledingkast wit

Op maat gemaakte kledingkast

Op het gebied van op maat gemaakte kledingkasten zijn wij expert. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij jou verzekeren van gespecialiseerd maatwerk van de hoogste kwaliteit. Een kledingkast gebruik je elke dag en is een echte blikvanger in de slaapkamer, daarom willen wij daar graag ons uiterste best voor doen. De mogelijkheden zijn erg divers, zowel qua materialen, diktes van plaatmaterialen, kleuren, accessoires en indelingen, maar ook qua opbouw.

Kledingkast naar jouw wensen

Dankzij onze open communicatie verzorgen wij een samenwerking zonder verrassingen. In de ontwerpfase zitten we samen rond de tafel om alles kort te sluiten en van te voren een prijs af te spreken. Zo stuit je aan het einde van het proces niet op onverhoopte kosten en ben je verzekerd van een eindproduct geheel naar jouw wens. Bij Hamers@Home staan we voor een prettige samenwerking en een stijlvol resultaat.

kledingkast mat zwart op maat
Kledingkast mat zwart

Kledingkast op maat bij Hamers@Home

Als je bij Hamers@Home jouw kledingkast op maat laat maken ben je verzekerd van een aanwinst voor je interieur. Je komt naar ons toe met een specifiek idee, en dan? We plannen graag een afspraak in, zodat we alle tijd kunnen nemen voor het bespreken van de mogelijkheden. Hierbij worden jouw wensen, de afmetingen, de stijl, de materialen en de offerte besproken.

Kledingkast van jouw dromen

Daarna gaan we voor je aan de slag. Er wordt een definitief ontwerp gemaakt voor de kledingkast en hiermee wachten we op jouw akkoord. Mocht je in dit stadium nog iets willen wijzigen is dat natuurlijk geen probleem. Ben je van mening dat dit de kledingkast van je dromen zal worden? Dan gaan we graag voor je aan de slag en zorgen we dat je straks van jouw nieuw op maat gemaakte kledingkast kunt genieten.

Grijze kledingkast op maat Tilburg
Kledingkast grijs
Houten kledingkast op maat
Kledingkast hout

Ben jij op zoek naar een kledingkast op maat?

Hamers@Home denkt graag met je mee over een perfect op maat gemaakte kledingkast. Wij worden enthousiast van creatieve verzoeken en gaan deze dan ook zeker niet uit de weg. Ben je geïnteresseerd in een kledingkast op maat? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en wij kijken met je verder.

Kledingkast advies & Inspiratie

Ben jij op zoek naar advies of inspiratie? Wij staan graag voor je klaar. Onze showroom is van dinsdag t/m zaterdag geopend, we zijn dan bereikbaar via telefoon en e-mail. Wil je zeker weten dat we alle tijd voor je hebben? Neem dan contact op met onze interieuradviseurs om een afspraak in te plannen. We bespreken graag al je wensen en vragen.

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom