Op maat & vakmanschap

Scheidingswanden

Wil jij een ruimte scheiden zonder de ruimtelijkheid en het licht weg te halen? Dan is een scheidingswand de perfecte optie. Een scheidingswand behoudt het natuurlijke licht in een interieur, waardoor een ruimte groter aanvoelt. Een industriële scheidingswand blokkeert geen zicht en licht dankzij de grote ramen. De ideale oplossing als je geen deur, maar wel meer licht in een kamer wilt. De subtiele, stijlvolle scheidingswanden worden geproduceerd door de merken STIJL Dutch Furniture en Grand Metal Door. Lees hier meer over deze aanwinst voor bij jou in huis.

Download inspiratiegids
Scheidingswand industriele deuren hamers

industriële scheidingswand zwart

Scheidingswand zonder greep Hamers Tilburg

industriële scheidingswand zonder greep

Outdoor Industriele wand

industriële scheidingswand outdoor

Industriële scheidingswanden op maat

Onze scheidingswanden worden compleet voor je op maat gemaakt. Hierdoor zijn ze toepasbaar in bijna elke ruimte. Scheidingswanden kunnen ook eventueel met schuif-, taats-, of draaideuren worden geleverd. Zo kun je een extra brede opening praktisch indelen als je bijvoorbeeld de helft schuivend maakt en de andere helft wand. Bij onze scheidingswanden kun je een keuze maken uit verschillende glasverdelingen en diverse glassoorten zoals helder glas, gerookt glas, grijs glas, zwart glas en gematteerd glas. Daarnaast kun je kiezen uit vele profielkleuren, waaronder zwart, wit en kwartsgrijs.

Tijdloze uitstraling

Ben jij klaar om je interieur op te fleuren maar weet je niet precies hoe een scheidingswand het beste tot zijn recht zou komen bij jou in huis? Onze adviseurs helpen je hier graag mee. Maak gerust een afspraak met een van onze medewerkers en laat je verrassen door onze kennis en ervaring. Jouw wensen en voorkeuren zijn de rode draad en aan de hand hiervan kijken we wat we voor jou kunnen betekenen. Wil je eerst even rondkijken? Kom dan eens langs in onze showroom of blader door onze inspiratiegids. Onze scheidingswanden passen door de vele mogelijkheden in elk interieur.

Industriele scheidingswand outdoor
industriële scheidingswand outdoor
Stel zelf je wand samen met Hamers@Home

Wij helpen jou graag met het realiseren van je droominterieur. Industriële scheidingswanden bieden veel voordelen en zijn een echte eyecatcher in huis. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je nog vragen over bijvoorbeeld de materialen of de kleuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zijn elke dinsdag t/m zaterdag bereikbaar om je te voorzien van een passend advies. Maak je huis helemaal af met scheidingswanden van Hamers@Home.

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom