Een boekenwand als eyecatcher in je woonkamer!

De woonkamer is het hart van elk huis, een plek waar stijl en functionaliteit samenkomen. Een persoonlijk vormgegeven boekenwand kan een verbluffende toevoeging zijn, niet alleen om je boekencollectie te presenteren, maar ook als een statementstuk dat je interieur transformeert. Bij Hamers@Home begrijpen we dat elke boekenwand uniek moet zijn, daarom bieden we tal van aanpasbare mogelijkheden om een boekenkast op maat te maken die perfect past bij jouw wensen en de stijl van je huis! Wat kunnen wij allemaal doen om jouw boekenwand als eyecatcher in jouw woonkamer te ontwerpen?

Kleuren en materialen: creëer een persoonlijke stijl

Een op maat gemaakte boekenkast biedt diverse kleuropties en materialen. Van warme houttinten tot moderne glanzende afwerkingen, de keuze is aan jou. Kies een kleurenschema dat past bij je interieur en persoonlijke voorkeur. Houtfineer, mat gelakt, hoogglans of zelfs metaalachtige afwerkingen zijn slechts enkele van de mogelijkheden om je boekenwand te personaliseren. Vraag onze inspiratiegids aan voor het zien van prachtige combinaties van kleuren en materialen of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek over de mogelijkheden!

Open of gesloten?

Overweeg of je jouw boekenkast op maat (deels) open of gesloten wilt hebben. Open planken zijn perfect om je boekencollectie en decoratieve items tentoon te stellen. Aan de andere kant bieden gesloten compartimenten, zoals deuren en lades, de mogelijkheid om spullen uit het zicht op te bergen, terwijl ze ook een gestroomlijnde uitstraling geven. Vaak zien we dat een combinatie tussen beiden een fijne balans biedt in hetgeen wat gezien mag worden en de spullen die praktisch opgeborgen worden. Hoe jij deze balans voor je ziet, ligt natuurlijk aan jouw wensen voor de boekenwand!

boekenkast wand

Breng je boekenwand tot leven met verlichting

Slim geplaatste verlichting kan de boekenwand een stijlvolle, opvallende en dramatische uitstraling geven. Ingebouwde LED-verlichting boven of onder de planken kan de aandacht vestigen op je boeken of decoratieve items. Ook sfeerverlichting in de vorm van spots of geïntegreerde verlichting in de achterwand kan de ambiance van je woonruimte versterken. Ook hierin kunnen onze ontwerpers je uitstekend adviseren!

Achterwanden: van zachte tot gedurfde kleuren

Achterwanden spelen een belangrijke rol bij het definiëren van de stijl van je boekenwand. Kies voor een zachte, neutrale kleur voor een subtiele uitstraling of ga voor een gedurfde, uitgesproken kleur of textuur om een statement te maken. De achterwand accentueert de boekenkast op maat. En wil je het niet bij 1 kleur houden maar lijkt het je leuk om de wand op te delen in meerdere kleuren? Ook dan luisteren we naar jouw wensen en zorgen we voor een boekenwand die perfect past in jouw interieur.

boekenwand boekenkast

Combineer met een gashaard of tv-meubel

Wil je de boekenwand extra functionaliteit en sfeer geven en deze combineren met een stijlvolle gashaard of tv-meubel? Ook dat kan natuurlijk! Zo breng je nog meer focus op je nieuwe boekenwand wordt de boekenkast op maat al helemaal een eyecatcher in de woonkamer.

Wij ontwerpen en bouwen jouw unieke boekenwand

Een op maat gemaakte boekenwand is niet alleen een plek om je boeken op te bergen, maar ook een kans om je persoonlijke stijl tot uiting te brengen. Bij Hamers@Home helpen we je graag om een boekenwand te creëren die niet alleen functioneel is maar ook een statement maakt in je woonkamer. Neem contact met ons op om de mogelijkheden van een boekenkast op maat te bespreken! Onze ontwerpers luisteren naar jouw opbergwensen en zorgen voor een boekenwand die perfect bij jou en je interieur past.

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom