Op maat & vakmanschap

Wasmachinekast op maat

Ben jij op zoek naar een praktische oplossing voor het opbergen van je wasmachine, droger, was en wasmiddelen? Een wasmachinekast op maat is dan een echte uitkomst. Doordat we bij Hamers@Home deze helemaal afgestemd op jouw wensen kunnen ontwerpen en bouwen, krijg je precies wat je vooraf in gedachte had in huis. Nooit meer rommel in de waskamer, of rondslingerend wasmiddel in huis. Dankzij een wasmachinekast op maat kun je netjes alle spullen opbergen en heb je genoeg ruimte om de schone kleren op te vouwen. Ook benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Download inspiratiegids
wasmachinekast hamers

Jouw wasmachinekast op maat

wasmachinekast op maat hamers home

Een wasmachinekast voor elke opbergwens

wasmachinekast op maat hamers

Een stijlvolle wasmachinekast op maat

Een opgeruimd huis dankzij een wasmachinekast op maat

Al snel lopen we heel het huis rond met schone was en vouwen we deze uiteindelijk op de keukentafel op. Een wasmachinekast op maat biedt jou de oplossing voor dit probleem. Dankzij deze kast kun jij na het wassen jouw kleren netjes opvouwen, op een ergonomische hoogte. Met een wasmachinekast kun je elke kant op. Bij ons kun je al je voorkeuren kwijt. Welke stijl, afmetingen, materialen en kleur wil heb je in gedachte? Wij adviseren je graag over de beste keuzes aan de hand van jouw wensen en zorgen dat je uiteindelijk een ideaal eindresultaat te zien krijgt. Als je bij Hamers@Home aanklopt voor een wasmachinekast op maat, profiteer je van een open communicatie zonder verrassingen. In elke fase van het proces worden de stappen helder met je besproken.

De voordelen van jouw wasmachinekast

Vind je jouw wasmachine en droger een echte doorn in het oog? Een wasmachinekast op maat, geheel naar jouw wensen, zorgt ervoor dat je hier niet meer tegenaan hoeft te kijken. De machines worden netjes weggewerkt door de kast in jouw smaak. Wat jij ook voor je ziet, wij bouwen het voor je. Lijkt het je handig om een extra plank te hebben om kledingstukken op te vouwen? Of wil je extra lades of vakken om wasmiddel en wasverzachter in op te bergen? Wil je enkel een kast voor je wasmachine of heb je ook een droger die erbij hoort? Het is allemaal mogelijk bij Hamers@Home. Heb je liever openslaande deurtjes, schuifdeuren of zelfs geen deuren? Wij zorgen voor een handig en stijlvol resultaat.

wasmachinekast op maat
Een wasmachinekast op maat die past in jouw interieur

Geen rommel meer in huis

Kasten zorgen voor een opgeruimd en fijn huis. Onze kastenbouwers denken dan ook graag na over de beste keuzes voor in uw interieur. Of je nu op zoek bent naar een woonkamerkast, schoenenkast, garderobekast of een commode op maat, wij helpen je met plezier verder. Om de wasmachinekast op maat van jouw wensen te bouwen gaan we uitgebreid met je in gesprek. Aan de hand van jouw voorkeuren maken we een ontwerp en kan er een kostenplaatje worden gemaakt. Na jouw akkoord gaan onze kastenbouwers met plezier voor jou aan de slag!

Een nette wasmachinekast op maat

Wil jij graag een prettige plek om de was te doen en schone kleding en lakens op te vouwen? Dan is een wasmachinekast op maat de oplossing. Met een wasmachinekast hoef je niet meer tegen de machine zelf aan te kijken en zorg je voor een net en opgeruimd aanzicht. Maak gerust een afspraak met ons of kom langs in de showroom voor meer informatie. Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met één van onze experts. Wij helpen je graag bij het ontwerpen van jouw kasten!

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom