Op maat & vakmanschap

Inloopkast op maat

Een inloopkast is een echte aanwinst voor in huis. Een overzichtelijke, stijlvolle, praktische ruimte die je elke dag benut. Bij Hamers@Home Kastenbouwers zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en het maken van inloopkasten op maat. Inloopkasten zijn inmiddels enorm populair en vullen met succes een leegstaande kamer, of een deel van een kamer. Een inloopkast is daarnaast ook dé oplossing voor ruimtes met minder gunstige afmetingen, onder schuine daken of in een vervelende hoek. Hierdoor benut je optimaal het oppervlak en creëer je een ruime kledingkast en omkleedruimte.

Download inspiratiegids
inloopkast op maat wit

Inloopkast wit op maat

Inloopkast met verlichting op maat

Inloopkast hout op maat

kastenwinkel

Inloopkast zwart op maat

Een inloopkast op maat ontwerpen

Bij Hamers@Home is kasten op maat maken onze specialiteit. Je bent bij ons dan ook verzekerd van een inloopkast van hoge kwaliteit. We hebben niet alleen oog voor de praktische kant, we denken ook graag mee in stijlopties. Samen met jou zorgen we er graag voor dat de nieuwe inloopkast naadloos aansluit in jouw interieur. De mogelijkheden zijn zeer divers, zowel qua materialen, diktes van platen, kleuren, accessoires en indelingen, maar ook qua opbouw. Ieder zijn of haar kledingcollectie ziet er anders uit en iedereen heeft andere wensen omtrent het opbergen van kleding. Deze wensen komen wij graag tegemoet middels een mooi en slim ontwerp voor jouw inloopkast.

inloopkast op maat spotjes
Inloopkast donker hout met spotjes
Een op maat gemaakte inloopkast voor elke ruimte

Wij zijn ontzettend benieuwd naar al je wensen en zorgen gegarandeerd voor een aanwinst in jouw interieur. Je hebt bedacht dat je graag een inloopkast op maat zou willen hebben, en dan? Eén van onze interieuradviseurs zal met jou een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. Dit doen we omdat we graag de tijd nemen voor jou. Tijdens deze afspraak staan we onder andere uitgebreid stil bij jouw wensen, jouw stijl, de afmetingen en de materialen.

Samen gaan we rond de tekentafel zitten. Hieruit komt een mooi ontwerp afgestemd op jouw verwachtingen en behoeften. Heb je nog aanpassingen of ben je het niet helemaal eens met het ontwerp? Dat is geen probleem! Dan passen we het graag voor je aan. Ben je van mening dat het ontwerp helemaal naar verwachting is? Dan bespreken we de offerte en vertellen we je precies wat je kunt verwachten tijdens het vervolg. Als jij besluit om met ons verder in zee te gaan, gaan wij opnieuw voor je aan de slag en zorgen we dat je zo spoedig mogelijk de inloopkast van je dromen in huis hebt.

inloopkast planken en hangers op maat
inloopkast met een hoek
kastenbouwer glazen deuren
Inloopkast met glazen schuifwand
Inloopkast op maat bij Hamers@Home

Ben jij geïnteresseerd in een op maat gemaakte inloopkast? We denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor meer informatie of stijladvies en vraag een vrijblijvende offerte aan. Breng een bezoekje aan onze showroom op dinsdag tot en met zaterdag en laat je informeren door een van onze medewerkers. Ook zijn we via de telefoon en e-mail elke werkdag bereikbaar voor al je vragen en opmerkingen. Wil je gelijk met een van onze interieuradviseurs rond de tafel zitten? Neem dan contact op met onze adviseurs om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen kunnen bespreken. Wie weet bouwen we straks een inloopkast bij jou thuis.

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom