Veelgestelde vragen

Waarom is Hamers@Home Kastenbouwers de beste keuze voor het kopen van een kast?

Wij halen alles uit de kast om jouw interieurwensen te realiseren. Om dit te doen, nemen we graag de tijd voor je. Als je bij ons een kast op maat besteld, kies je voor een prettige samenwerking. Wij onderscheiden ons als kastenbouwers in de regio Brabant met 5 belangrijke speerpunten. Goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Wij zijn een erkend 5-sterrenspecialist die aan alle eisen voldoet om dit keurmerk te dragen. Voor elke kamer in huis ontwerpen we de mooiste kasten.

Wat kost een kast bij Hamers@Home?

Wij verzorgen kasten voor ieder budget en streven naar een passende oplossing voor vrijwel iedere prijsklasse. Hamers@Home denkt creatief mee in merken, modellen, stijlen, accessoires, indeling en materialen.

Welke kast past bij mij?

Daar komen we gaandeweg het proces achter. Hamers@Home Kastenbouwers beschikt naast een moderne showroom met een breed assortiment aan kasten, industriële deuren, haarden en accessoires, over een professioneel team van adviseurs met jarenlange ervaring in de interieurbranche. Met deze kennis en kunde geven we jou het best passende advies. Afhankelijk van de beschikbare ruimte, toepassingen en heel belangrijk: jouw wensen en budget, gaan wij met jou op zoek naar het perfecte eindresultaat!

Hoe bepaal ik de juiste maat voor mijn kast?

Een belangrijke vraag! Bij Hamers@Home werken deskundige medewerkers die zorgvuldig een meting bij jou thuis uitvoeren na akkoord over het ontwerp en de bijbehorende offerte. Wanneer wij meten, voorkom je vervelende verrassingen achteraf. Wil je graag onze showroom bezoeken voor inspiratie en advies? Neem dan globale maten van de betreffende ruimte mee zodat wij je gericht kunnen adviseren over de mogelijkheden.

Wat is de levertijd van een (op maat gemaakte) kast?

De gemiddelde levertijd van een op maat gemaakte kast bedraagt bij Hamers@Home gemiddeld 10 à 14 weken na inmeten van de order. De gemiddelde levertijd van een standaardkast is 4 tot 6 weken. Mocht als uitzondering de levertijd afwijken, dan word je hier uiteraard tijdig over geïnformeerd.

Wat zijn de garantievoorwaarden bij een kast?

Hamers@Home is aangesloten bij het CBW (Centrale Branchevereniging Wonen). Op materiaal en arbeid zit een garantie van 3 jaar. Daarnaast heeft iedere leverancier een eigen fabrieksgarantie. Afhankelijk van het merk kast, zijn de desbetreffende garantievoorwaarden van toepassing.

Wat is de meest ideale ondergrond voor het plaatsen van een kast?

Bij het plaatsen van een kast is een harde ondergrond van belang. Deze dient waterpas te zijn. Uiteraard adviseren wij per situatie en kast uitgebreid wat de beste plek is voor het beste en mooiste resultaat.

Wat is de standaarddiepte van een kast?

De standaarddiepte van een kast (achter de deuren) ligt tussen de 55 en 60 cm. Als we hierbij rekening houden met het type en de dikte van de deuren kom je aan een totale kastdiepte van 60 tot 70 cm. De indeling van de kast heeft hierbij een prominente rol. Wil jij graag een afwijkende maat? Dan is dat uiteraard bespreekbaar.

Welke industriële deuren bieden jullie aan?

Hamers@Home verzorgt industriële deuren op maat. Deze deuren hebben een stalen look en zijn gemaakt van aluminium. Dit zorgt voor een voordeligere optie voor een nagenoeg dezelfde (of zelfs mooiere) uitstraling. Wij beschikken over industriële schuifdeuren, taatsdeuren, draaideuren en scheidingswanden.

Download inspiratiegids