Op maat & vakmanschap

Schuifdeuren

Industriële schuifdeuren met een stoere en robuuste uitstraling zijn razend populair. Ze worden steeds meer toegepast binnen het interieur als ruimtedeler en zijn een echte eyecatcher. Bij Hamers@Home zijn we specialist in deze stijlvolle deuren. Wij zijn officieel dealer van de merken STIJL Dutch Furniture en Grand Metal Door waardoor we jou de beste en meest uiteenlopende opties kunnen bieden. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Download inspiratiegids
Industriële deur, schuifdeur zwart

industriële schuifdeuren aan railsysteem

schuifdeur achter wand hamers tilburg

industriële schuifdeuren achter wand

Industriële schuifdeuren Hamers@home

industriële schuifdeuren met halve vaste wand

Luxe schuifdeuren op maat

Bij onze schuifdeuren kun je een keuze maken uit verschillende glasverdelingen en diverse glassoorten zoals helder glas, gerookt glas, grijs glas, zwart glas en gematteerd glas. Daarnaast kun je kiezen uit vele profielkleuren, waaronder zwart, wit en kwartsgrijs. Het strakke kader van deze industriële schuifdeuren geeft een moderne en industriële stoere look aan het interieur. De verschillende grepen en opties voor softclosing zorgen voor de finishing touch. Softclosing voorkomt het dichtslaan van de schuifdeuren, waardoor ze hierdoor nooit schade zouden kunnen oplopen. Onze schuifdeuren worden precies op maat gemaakt waardoor ze vrijwel in elke ruimte gemonteerd kunnen worden.

Ideaal in elke woning

Heb je een wat kleinere woning? Schuifdeuren bieden dan de perfecte oplossing. Doordat de deuren niet de ruimte indraaien zullen ze nooit extra ruimte innemen bij het openen. Schuifdeuren komen in elke interieurstijl tot hun recht. Je kunt kiezen uit een staand systeem met een geleidende bovenrail waarbij de deuren over een onderrail lopen. Gekozen kan ook worden voor een hangend systeem waarbij de schuifdeuren in een bovenrail hangen en aan de onderkant alleen een onzichtbare geleider gemonteerd zit. Ook is een vaste wand op maat leverbaar, eventueel in combinatie met schuifdeuren.

Schuifdeur meersporig Hamers@Home Tilburg
industriële schuifdeuren meersporig
schedingswand schuifdeur
industriële schuifdeuren dubbel
Niet alleen voor binnen

Onze Grand Metal Door schuifdeuren op maat zijn ook zeer geschikt om buiten te monteren. Sluit er een overkapping of tuinkamer mee en trek hierdoor de strakke lijnen en industriële uitstraling door naar buiten. Het is een geweldige blikvanger voor in de tuin. Onze adviseurs gaan graag met je rond de tafel zitten om al jouw wensen te bespreken. Bij Hamers@Home nemen we al je zorgen uit handen. Weet je nog niet precies wat het beste zou zijn voor jouw woning? Dat is geen probleem! Laat je dan inspireren door onze showroom of inspiratiegids.

Op zoek naar stijlvolle schuifdeuren?

Wij helpen jou graag met het uitzoeken van de perfecte schuifdeuren bij jou in huis. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je nog vragen over onze schuifdeuren? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn tijdens onze openingstijden bereikbaar voor een professioneel advies. Ook ben je natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Tilburg zodat we al je wensen kunnen bespreken. Voel je welkom!

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom