Op maat & vakmanschap

Woonkamerkast op maat

Bij Hamers@Home Kastenbouwers kun je terecht voor een woonkamerkast op maat. Kasten zijn een groot deel van een interieur. De blikvangers zorgen voor rust en een nette uitstraling in elke kamer. Daarom is het belangrijk om voor kasten te kiezen die helemaal naar jouw smaak zijn. Als je een woonkamerkast op maat laat maken ben je verzekerd van een prachtige, kwalitatief goede kast, helemaal naar je eigen smaak. Kies een indeling die perfect aansluit op jouw opbergwensen en materialen die naadloos aansluiten bij je interieur. Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij zorgen dat jij jouw spullen netjes kunt opruimen in jouw nieuwe, unieke woonkamerkast op maat. Maak een vrijblijvende afspraak of vraag onze gratis inspiratiegids aan!

Download inspiratiegids
woonkamerkast op maat
Woonkamerkast met open vakken
Woonkamerkast met openhaard op maat
Woonkamerkast met open en gesloten vakken
Hoge woonkamerkast op maat Tilburg
Woonkamerkast tot plafond

Voor elk interieur een woonkamerkast

Elke woonkamer is anders. De grootte, de hoogte, de stijl, de kleuren. Het is dan ook zonde om je woonkamer in te richten met kasten die niet aansluiten op je woonwensen. Bij Hamers@Home ben je verzekerd van gespecialiseerd maatwerk van de hoogste kwaliteit. Woonkamerkasten gebruik en zie je elke dag, daarom doen wij ons uiterste best voor jou om tot een fantastisch eindresultaat te komen. De mogelijkheden zijn erg divers. Zowel qua materialen, diktes van platen en planken, kleuren, accessoires, indelingen en opbouw. Dit, zodat jij uiteindelijk een kast precies in jouw smaak hebt staan.

Bij Hamers@Home hanteren we in het proces een open communicatie met jou als klant zodat we samenwerken zonder verrassingen. Als je een afspraak met ons hebt gemaakt, de opties zijn besproken en je besluit over te gaan tot een aankoop, beginnen we met meten. Welke woonkamerkast je ook in gedachte hebt, niets is voor ons een probleem. 

Kast op maat woonkamer

Boekenkasten, ladekasten, dressoirs, een (zwevend) tv-meubel of een servieskast; wij draaien er onze hand niet voor om! Daarnaast heb je de optie om een kast passend tussen twee muren, en eventueel het plafond, te laten ontwerpen in plaats van een losstaand exemplaar. De mogelijkheden zijn eindeloos.

In de ontwerpfase zitten we samen met jou rond de tafel. Als eerste worden jouw wensen, de afmetingen, de stijl, de materialen en zo meer besproken. Vervolgens maken we een ontwerp en kun jij je akkoord of aanpassingen doorgeven. Ben je tevreden over het ontwerp? Dan bespreken we daarna de bijbehorende kosten. Zo stuit je aan het einde niet op onaangename verrassingen en ben je verzekerd van een eindproduct geheel naar eigen wens. Als alles in orde is, beginnen we aan het maken van een stijlvol resultaat.

woonkamerkast onder schuin dak
Woonkamerkast op maat onder schuin dak

Ben JIJ op zoek naar een op maat gemaakte woonkamerkast?

Wij denken graag met je mee over je woonkamerkast op maat. Voor creatieve verzoeken ben je bij ons aan het juiste adres. Zou jij graag je interieur een boost willen geven met een prachtige woonkamerkast op maat? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en wij kijken graag met je verder.

Als je nog zoekende bent, kun je altijd bij ons terecht voor nieuwe ideeën en inspiratie. Neem gerust een kijkje in onze showroom op dinsdag tot en met zaterdag en laat je informeren door een van onze experts. Je kunt ons daarnaast tijdens de openingstijden bereiken via telefoon en e-mail. Mocht je de tijd willen nemen om je plannen te bespreken met ons, plan dan een afspraak in zodat we al je vragen en wensen kunnen bespreken. Wie weet ben jij straks de trotse eigenaar van jouw unieke woonkamerkast op maat.

zwevende woonkamerkast op maat
Woonkamerkast op maat aan wand
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom