Op maat & vakmanschap

Dressoir op maat

Een passend dressoir maakt de inrichting van een woon-, eet- of slaapkamer helemaal compleet. Een dressoir is een mooie lage, meestal brede, kast die gebruikt kan worden voor veel verschillende doeleinden. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken als extra opbergruimte voor borden en servies in de keuken, als spelletjeskast in de woonkamer of in de slaapkamer als een aanvulling op de kledingkast door er kleren of beddengoed in op te bergen. Om je nieuwe dressoir helemaal aan jouw wensen te laten voldoen, maken wij ze graag op maat. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring ben jij verzekerd van een prachtig dressoir van hoge kwaliteit.

Download inspiratiegids
dressoire op maat tilburg
dressoir scandinavisch groen
dressoir hout kast tilburg
Dressoir hout
Wit dressoir Hamers@Home Tilburg
Dressoir wit

Het perfecte dressoir op maat

Als je een dressoir op maat laat maken bij Hamers@Home Kastenbouwers, zorgen wij er voor dat jij al je wensen kwijt kunt in deze kast. Daarom bieden we je veel uiteenlopende mogelijkheden. Kies helemaal zelf welke kleur, materialen, indelingen en afmetingen je graag zou willen hebben. Wij gaan graag met je zitten om te kijken wat we voor je zouden kunnen betekenen en hoe we jouw wensen kunnen vertalen in het ontwerp van het dressoir.

Passend advies

Bij Hamers@Home nemen we graag de tijd voor het ontwerpen en maken van een meubel op maat. Daarom kun je ons altijd bereiken voor eventuele vragen of voor een passend advies. Als je daarna een afspraak zou willen maken zijn wij telefonisch of per mail bereikbaar en kun je natuurlijk ook altijd langskomen in onze showroom. In dit deel van het proces kun je bij ons al jouw wensen kwijt en maken wij een ontwerp van het dressoir. Hierbij worden de gewenste afmetingen, stijl, materialen en de prijs besproken en geven we jou een duidelijk idee van wat je zou kunnen verwachten. Wij hanteren graag een open communicatie zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. Na wederzijds akkoord van het ontwerp gaan we voor je aan de slag en zorgen we dat jij zo snel mogelijk van jouw nieuwe dressoir kunt genieten.

dressoir mat zwart op maat
Dressoir mat zwart

Dressoir op maat bij Hamers@Home

Wij denken graag met je mee over een perfect op maat gemaakt dressoir. Wij worden enthousiast van creatieve ideeën en gaan een uitdaging niet uit de weg. Ben jij op zoek naar een dressoir en wil je graag dat deze naadloos aansluit bij jouw interieur? Ga dan voor een echte aanwinst voor jouw inrichting en kies voor een dressoir op maat bij Hamers@Home. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en wij kijken met je verder.

Inspiratie

Ook bij het zoeken van inspiratie en ideeën staan we voor je klaar. Neem eens een kijkje in onze showroom op dinsdag tot en met zaterdag en laat je informeren. Je kunt ons daarnaast tijdens openingstijden bereiken via telefoon en e-mail. Mocht je rond de tafel willen zitten met één van onze adviseurs voor het ontwerpen van een meubelstuk, maak dan van tevoren een afspraak zodat we zeker weten dat we alle tijd voor je hebben en al jouw vragen en wensen kunnen doorspreken. Hopelijk kunnen we jou voorzien van een mooi dressoir op maat.

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom