Op maat & vakmanschap

Kastaccessoires

Bij Hamers@Home Kastenbouwers zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, vormgeven, indelen en bouwen van kasten. Natuurlijk is het belangrijk dat jouw kasten mooi in je interieur passen en je huis helemaal afmaken. Kasten zijn echte blikvangers en daarom is het essentieel dat ze een toevoeging zijn in de inrichting en je huis een fijne sfeer geven. Het is minstens even belangrijk om kasten in te richten naar je eigen wensen. Kasten gebruik je elke dag. Bespaar jezelf dan ook onnodige moeite en richt deze overzichtelijk en optimaal in. Opbergruimte in kasten kan op veel verschillende manieren ingedeeld worden dankzij kastaccessoires. Benieuwd naar onze opties?

Download inspiratiegids
kastaccessoires stropdassen

Stijlvolle accessoires voor een nette kast

Haakjes kastaccessoires

Handige haakjes

Maak optimaal gebruik van opbergruimte

Hamers@Home heeft jarenlange ervaring in het perfectioneren van kast- en garderobeaccessoires. Een kast is pas echt af als deze is voorzien van accessoires die helemaal passen bij je opbergwensen. Wij hebben veel verschillende accessoires van de hoogste kwaliteit in ons assortiment. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: schoenenrekken, pantalonhouders, stropdassenhouders, (uittrekbare) spiegels, kledingliften, kastverlichting en meer. Hoe jij je kast ook zou willen indelen, Hamers@Home denkt graag met je mee.

Laat je inspireren

Onze showroom is gevuld met prachtige kasten met een praktische inrichting. Laat je inspireren door onze collectie en bekijk wat de beste opties voor jouw dagelijks leven zouden zijn. Schaf onze kastaccessoires los aan of spreek met ons af welke exemplaren er in je op maat gemaakte kast gemonteerd mogen worden. Bij het ontwerpen van de kast op maat nemen we al je wensen mee en zorgen we voor een prachtig eindresultaat waarmee je jarenlang elke dag blij bent.

kast accessoires op maat
Nette opbergvakjes
Geef je kasten een echte upgrade

Wil jij graag je kasten optimaal indelen? Je kunt de meest uiteenlopende accessoires in onze showroom bekijken en via ons bestellen. Heb je nog vragen over de aanschaf van bepaalde producten of wil je graag een afspraak met ons maken voor het ontwerpen van een kast? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie, een professioneel advies of het maken van een afspraak.

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom