Op maat & vakmanschap

TV-meubel op maat

Bij een nieuwe tv hoort een bijpassend tv-meubel. Doordat onze ogen vaak gericht zijn op de tv, is een tv-meubel een echte eyecatcher in de woonkamer. Om je interieur een boost te geven is het daarom belangrijk om er een helemaal naar jouw eigen smaak te hebben. Bij Hamers@Home Kastenbouwers maken we jouw tv-meubel op maat. Precies naar je eigen wensen en stijl, zodat je trots kunt zijn op je nieuwe, unieke meubelstuk. Onze meubels zijn van de hoogste kwaliteit, voor een interessante prijs. Zo blijft het leuk om meubels te laten maken. Onze ontwerpers gaan enthousiast voor je aan de slag om te zorgen dat je binnenkort kunt profiteren van jouw nieuwe tv-meubel. Ook ben je van harte welkom in onze showroom om inspiratie en ideeën op te doen voor het ontwerp. Welke stijl tv-meubel jij ook wenst, wij denken graag met je mee. Maak een vrijblijvende afspraak of vraag onze gratis inspiratiegids aan!

Download inspiratiegids
tv-meubel op maat kasten
tv-meubel wit met kastenwand
Kalfire-E-one-haard en inbouwkast
Tv-meubel met grote kast en haard
tv-kast op maat landelijke stijl
Tv-meubel landelijke stijl

Voor elk interieur een tv-meubel

Op het gebied van op maat gemaakte tv-meubels zijn wij expert. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij jou verzekeren van gespecialiseerd maatwerk van de hoogste kwaliteit. Wij ontwerpen tv-meubels voor elke interieurstijl. Modern, klassiek, industrieel, landelijk of retro, voor elke stijl beschikken wij over de juiste materialen. De mogelijkheden zijn erg divers, zowel qua diktes van plaatmaterialen, kleuren, accessoires en indelingen, zodat jij elk element van jouw gewenste meubelstuk kunt kiezen. Er zijn zeer veel verschillende opties wat betreft een tv-meubel. Denk aan een eenvoudig tafeltje, tv-dressoir of -kast of kies een hangend wandmeubel dat de gehele muur beslaat. Ook kunnen we ervoor zorgen dat je het tv-meubel niet altijd ziet. We maken namelijk ook luxe meubels met een tv-lift. Wij gaan graag met je zitten om te kijken wat we voor je zouden kunnen betekenen en hoe we jouw wensen kunnen vertalen in het ontwerp van een tv-meubel.

TV meubel op maat
TV-meubel op maat

Alles voor een stijlvol resultaat

Wij hanteren een open communicatie met onze klanten zodat niemand voor verrassingen komt te staan. In de ontwerpfase sluiten we de specificaties kort en spreken we een offerte samen zodat je niet met onverhoopte kosten komt te zitten en het eindproduct gegarandeerd geheel naar wens is. Bij Hamers@Home staan we voor een prettige samenwerking en een stijlvol resultaat.

tv-meubel op maat wit hout licht
tv-meubel wit met grote kast

Tv-meubel op maat bij Hamers@Home

Een tv-meubel op maat laten maken, hoe werkt dat dan? Je kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor een afspraak. Als we tot de conclusie komen dat wij iets voor je kunnen betekenen, worden tijdens de afspraak jouw wensen, de afmetingen, de stijl en de materialen besproken. Hierna wordt een ontwerp gemaakt en geef je ons een akkoord of aanpassingen. Als het ontwerp definitief is en de bijbehorende offerte door jou ondertekend, gaan onze meubelmakers voor je aan de slag om te zorgen dat jij jouw unieke tv-meubel in huis krijgt.

Ook een op maat gemaakt tv-meubel in huis?

Bij Hamers@Home worden we enthousiast van het werken aan persoonlijke verzoeken. Wil jij ook graag een op maat gemaakt tv-meubel in de woonkamer? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en dan kijken we samen naar wat we voor je kunnen betekenen. Ook voor inspiratie of advies zijn wij dinsdag t/m zaterdag beschikbaar. Laat je informeren door een van onze interieuradviseurs in onze showroom in Tilburg of bereik ons via telefoon of e-mail. Wie weet kun je zelf straks genieten van een tv-meubel op maat.

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom