Op maat & vakmanschap

Commodes & Nachtkastjes

Hamers@Home Kastenbouwers heeft mooie commodes en nachtkastjes in huis om jouw slaapkamer een fijne sfeer te geven. We zien vaak dat een slaapkamer achterwege wordt gelaten als het gaat om mooi design. Onterecht, vinden wij. We slapen namelijk beter in een ruimte die rust uitstraalt. Daarom hebben wij stijlvolle nachtkastjes in ons assortiment om de inrichting van jouw slaapkamer helemaal af te maken. Inspiratie nodig? Kom dan eens langs in onze showroom of neem een kijkje in onze inspiratiegids.

Download inspiratiegids
Commode kasten Tilburg

Luxe commodekasten van hout

Nachtkastwand op maat

Nachtkastenwand met legplank

Nachtkastjes Tilburg

Luxe nachtkastenwand met nachtkastje

Keuzes voor elk interieur

Wij hebben een grote collectie commodes en nachtkastjes in huis. Deze collectie is leverbaar in een groot aantal kleuren, afmetingen (hoogte en breedte) en indelingen. Zo zorgen we dat er altijd de juiste keuze voor je bij zit. Onze kastjes passen dankzij alle mogelijke aanpassingen bij elk huishouden. Kies voor modern, landelijk, klassiek of industrieel. Onze nachtkastjes en commodes zijn voorzien van lades en planken.

Commodes & Nachtkastjes op maat

Naast onze reguliere nachtkastjes en commodes maken we deze ook volledig op maat voor jou. Heb je een specifiek beeld van het perfecte kastje en hebben wij deze niet in ons assortiment? Dan gaan wij hem gewoon voor je maken! Kies de materialen, kleuren, afmetingen, handvatten en indeling zodat wij een kastje geheel naar eigen smaak kunnen creëren. Kijk in onze inspiratiegids of de showroom voor inspiratie en maak een afspraak met een van onze interieuradviseurs zodat we jouw wensen kunnen bespreken. Hierna maken we een ontwerp voor je die we, na jouw akkoord, realiseren. Maak je geen zorgen over verrassingen, we bespreken de plannen en het budget uitgebreid op voorhand zodat je altijd weer waar je aan toe bent.

nachtkastjes hamers kastenbouwers
Nachtkastjes samen te stellen naar uw smaak
Hamers@Home staat voor een prettige service

Wij richten ons werk in rondom 5 belangrijke speerpunten. Goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Je kunt zorgeloos bij ons terecht voor stijlvolle kasten van hoge kwaliteit. We denken graag met je mee en geven je een professioneel en persoonlijk advies waar nodig. Ben jij op zoek naar een nachtkastje maar weet je niet goed wat het best in jouw interieur past en waar je allemaal op moet letten? Neem dan gerust contact met ons op en we beantwoorden graag al je vragen.

Prachtige kastjes bij Hamers@Home

Ben jij op zoek naar een stijlvolle commode of nachtkast? Bekijk dan gerust onze collectie. Voor het op maat maken van meubels kun je ons dinsdag t/m zaterdag telefonisch of per mail bereiken voor het maken van een afspraak. Wij gaan graag voor je aan de slag!

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom