Op maat & vakmanschap

Draaideuren

Zou je graag een ruimte willen scheiden op een stijlvolle manier en wil je mee met de tijd? Laat dan industriële draaideuren op maat maken bij Hamers@Home Kastenbouwers. Onze draaideuren van de merken STIJL Dutch Furniture en Grand Metal Door zijn tijdloos en geven elke woning een opvallende toevoeging. Wat voor interieur je ook hebt, onze draaideuren kun je helemaal in de gewenste stijl laten ontwerpen. Lees hier verder voor meer informatie.

Download inspiratiegids
bronze draaideur hamers

industriële draaideuren brons met zijlicht

Industriele deur, draaideur

industriële draaideuren zwart dubbel

Hamers@home Industriele draaideur

industriële draaideuren zwart enkel

Draaideuren geheel naar jouw wens

Kies tussen een enkele of dubbele draaideur, met of zonder zijlichten. Bij onze draaideuren kun je een keuze maken uit verschillende glasverdelingen en diverse glassoorten zoals helder glas, gerookt glas, grijs glas, zwart glas en gematteerd glas. Daarnaast kun je kiezen uit vele profielkleuren, waaronder zwart, wit en kwartsgrijs. Ook heb je de keuze uit meerdere grepen en zijn er diverse opties voor softclosing. Een ingebouwde sterke magneet houdt de deuren gesloten en zorgt ervoor dat de deur niet kan klapperen.

Een echte eyecatcher

Dankzij het glas in de draaideuren behoud je makkelijk genoeg natuurlijk licht in je woning. Ruimtes worden gescheiden zonder dat licht of zicht geblokkeerd worden. Dit geeft een luxe uitstraling en het creëert ruimtelijkheid in huis. De deuren vallen op in het interieur en zijn een waardevolle toevoeging aan een wel uitgedachte en stijlvolle inrichting. Naast hun opvallende verschijning brengen onze draaideuren nog meer voordelen met zich mee. De draaideuren kunnen volledig op maat worden gemaakt en dus worden gemonteerd op welke plek je dan ook zou willen, zelfs opstellingen met een hoek kunnen we realiseren. Hierdoor zijn de deuren toepasbaar in vrijwel elke kamer.

Industriele deur, draaideur 2
Industriële draaideuren wit
Inspiratie nodig?

Ben je net verhuisd en op zoek naar de mooiste inrichting voor je nieuwe woning? Of ben je toe aan verandering in je huidige interieur? Onze draaideuren zijn een geweldige optie voor een tijdloze toevoeging aan een stijlvol huis. Onze adviseurs gaan graag met je rond de tafel zitten om al jouw wensen te bespreken. Bij Hamers@Home zorgen we dat het proces tot in de puntjes voor je verzorgd wordt. Weet je nog niet precies wat het beste zou zijn voor jouw woning? Dat is geen probleem! Laat je dan inspireren door onze showroom of inspiratiegids.

Hamers@Home helpt je verder

Het is onze taak om jou te helpen aan de juiste draaideuren. Daar zetten we ons dan ook graag voor in. Heb je nog vragen over de mogelijkheden of over de draaideuren zelf? Neem dan contact met ons op, we zijn tijdens onze openingstijden bereikbaar om vragen te beantwoorden en je te voorzien van advies op maat. Samen zorgen we dat jouw interieur de boost krijgt die jij voor ogen hebt.

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom