Over ons

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Bij Hamers@Home Kastenbouwers vervullen we al meer dan 30 jaar de wensen van onze klanten. We hebben al vele huizen mogen aankleden met onze kwalitatief uitstekende op maat gemaakte kasten, industriële deuren en haarden. Met Chris Wiermans aan het roer en een professioneel en gedreven team ben je verzekerd van prachtig maatwerk en een persoonlijke service. Onze ontwerpers en kastenbouwers worden enthousiast van uitdagende verzoeken en denken actief mee met de klant. We adviseren je graag over de diverse mogelijkheden en zorgen dat elk project de volledige aandacht krijgt.

Team Hamers Tilburg
openingstijden

*Wil je graag ’s avonds langskomen? Maak dan eerst een afspraak!

Contactgegevens
Social media
Wij gaan voor een piekfijne klantbeleving

Wij onderscheiden ons als kastenbouwers in de regio Brabant met 5 belangrijke speerpunten. Goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Wij zijn een erkend 5-sterrenspecialist die aan alle eisen voldoet om dit keurmerk te dragen. Voor elke kamer in huis ontwerpen we de mooiste kasten. Standaard en maatwerk slaapkamerkasten, woonkamerkasten, kledingkasten met schuifdeuren, luxe inloopkasten, maar ook industriële schuif-, draai-, en taatsdeuren. Onze passie voor toonaangevende meubels vloeit door in ons werk. Het creëren van unieke ontwerpen maakt ons enthousiast. Persoonlijk contact met de klant is essentieel voor een compleet en helder beeld. De wensen en behoeften worden verwikkeld in een schitterend eindresultaat.

Persoonlijk advies van echte kenners

Wij denken van begin tot en met het eind actief mee met onze klanten. Adviseren en inspireren staat bij Hamers@Home centraal. Jouw wensen vullen wij aan met onze kennis. We nemen je graag mee in de wereld van kasten, industriële deuren en haardkasten op maat zodat je compleet geïnformeerd de juiste keuze kunt maken. Onze kasten zijn eveneens aan te vullen met uiteenlopende accessoires voor dagelijks gemak. Kijk ook eens wat we voor je kunnen doen op het gebied van plafonds, traprenovaties en vloerkleden. Het enige wat jij hoeft te doen om het interieur van je dromen te krijgen is ons vertellen wat je voor je ziet. Wij nemen alle zorgen uit handen en zorgen samen met onze interieuradviseurs, meubelbouwers, logistieke medewerkers en montageteam dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Hamers@Home auto montageteam
Hamers@Home bezorg- en montageservice
Hamers@Home Kasten op maat
We hopen spoedig van je te horen
Service zoals jij het wenst

Wij zorgen dat jij blij wordt van een prettige ervaring. Ben je benieuwd naar de beleving van voorgaande klanten? Kijk dan eens tussen onze reviews. Wij zijn er als je ons nodig hebt. Profiteer daarom van ons brede assortiment van de hoogste kwaliteit. Ben jij benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Kom dan eens langs in onze showroom, de koffie staat voor je klaar. Laat je verrassen en inspireren door ons grote aanbod. Wil je met ons rond de tafel zitten? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Zo kunnen we gegarandeerd alle tijd voor je nemen. Ook kun je tijdens openingstijden contact met ons opnemen bij het hebben van vragen. Kijk voor een aanvullend beeld rustig rond op deze site of vraag de inspiratiegids aan. Tot snel!

Showroom

Op zoek naar inspiratie? Download de inspiratiegids of kom langs in onze showroom aan de Ringbaan Zuid in Tilburg en laat u verbazen van de vele mogelijkheden!

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wilt u zeker weten dat we voor u alle tijd nemen, dan kunt u contact met ons verkoopteam opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al uw vragen en wensen met u kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg