Over ons

Hamers@Home Kastenbouwers is ruim 25 jaar toonaangevend op het gebied van kasten en meubels op maat, standaard slaapkamerkasten, schuifwanden op maat en industriële schuif- draai en taats deuren. Tevens zijn wij dealer van Luxalon aluminium plafonds, bieden wij een collectie Clickboard en MDF-plafond panelen en zijn wij dealer van Trenovo, Vicstairs en MexForm traprenovatie.  Met een professioneel en gedreven team onder leiding van Chris Wiermans ben je verzekerd van kwalitatief uitstekende doch betaalbare producten en een uitstekende service. Meedenken met de klant,  in oplossingen en in specifieke situaties. Iedere ruimte is anders en vraagt om een andere aanpak. Een prettige sfeer in huis creëren, met kwalitatief hoogstaande kasten waar je jarenlang plezier van hebt? Niet voor niets bevelen ruim 98% van onze klanten Hamers@Home Kastenbouwers bij anderen aan.

Klantbeleving

Naast het feit dat betaalbaar maatwerk en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staan, draait het ook om jou als klant. Vanaf het moment dat je onze showroom binnenloopt of website bezoekt willen we jou inspireren! Welke stijl interieur is er nu in je woning toegepast, beschik je over opbergruimte(s), wil je deze creëren; waar liggen de exacte behoeften? Dit zijn zaken waarbij we je aan de hand mee willen nemen om zo te komen tot het beste advies. Functionele kasten met een originele en unieke uitstraling. Hamers@Home Kastenbouwers; opgeruimd thuiskomen.

Advies op maat

Adviseren vinden wij bij Hamers@Home Kastenbouwers erg belangrijk. Om ervoor te zorgen dat klanten tevreden en met een positief gevoel onze showroom verlaten, bieden wij advies op het hoogste niveau. Dit wil zeggen; persoonlijke aandacht en meedenken met jou als klant. We nemen je mee op reis en laten je ervaren welke legio mogelijkheden er zijn op het gebied van kasten. Achter Hamers@Home Kastenbouwers staat een professioneel team met ruim 25 jaar ervaring in de branche en dat ervaar je!

Service zoals je dat wenst

Service is niet overal vanzelfsprekend. Bij Hamers@Home Kastenbouwers staat service voor er zijn wanneer jij ons nodig hebt. Wij voorzien jou graag van de juiste informatie om zo tot de optimale oplossing te komen. We ontwerpen kasten die voor iedere ruimte in huis geschikt zijn; standaard en maatwerk slaapkamerkasten, woonkamerkasten, kledingkasten met schuifdeuren, (luxe) inloopkasten, industriële schuif-, draai-, en taatsdeuren en o.a. kast- en garderobeaccessoires. Een breed assortiment en van de hoogste kwaliteit. De professionals van ons montageteam komen graag bij je inmeten en monteren. Maar ook voor een demontage-klus draaien wij onze hand niet voor om.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak

 

Op zoek naar inspiratie?

Wat voor soorten kasten bestaan er? Welke past bij u in huis of kantoor? Al dat soort vragen worden beantwoord in deze inspiratiegids over kasten en kastruimte.

Gratis Download

Hamers Tilburg