Plafonds

Plafonds van Hamers @Home brengen in elke woonruimte je eigen sfeer en stijl!

Met een mooi, strak plafond, eventueel voorzien van inbouwspots, kun je elke ruimte in jouw woning of bedrijfsruimte voorzien van sfeervolle luxe in een eigen stijl. Hamers@Home is officieel dealer van onder andere Luxalon en Parador.

Plafonds in alle soorten en maten

Bij Hamers @Home vind je plafonds in alle soorten en maten. In onze showroom in Tilburg zijn diverse kleuren en soorten te zien, hierbij kunnen onze specialisten je te allen tijde adviseren en informeren zodat je de juiste keuze maakt voor jouw plafond. Door onze uitgebreide collectie van de diverse merken vinden wij samen altijd een geschikte oplossing voor alle ruimtes. Ook wanneer het gaat om vochtige ruimtes zoals bijvoorbeeld de badkamer.

Bij Hamers @Home gaan we er van uit dat je jarenlang probleemloos zult genieten van je nieuwe onderhoudsarme plafond!

Aluminium plafonds

In elke woonruimte breng je met een Luxalon® aluminium plafond je eigen sfeer en stijl

Een aluminium plafond is goed toe te passen in de badkamer, de keuken of de woonkamer, maar ook in buitenruimtes zoals bijvoorbeeld een veranda of serre.

Hamers@Home levert Luxalon plafonds in verschillende breedtes, structuren en kleuren.

Luxalon plafonds zijn 100% vochtbestendig, onderhoudsarm en zorgen ervoor dat lelijke plekken op het plafond of leidingen en bedradingen netjes weggewerkt kunnen worden.

Clickboard en panelen

Met ons assortiment clickboard en panelen plafonds richten wij ons op de vormgeving en de functies van de plafond oppervlakten in de leefruimten. Hierbij zijn de behoefte van jou als klant voor ons belangrijk. Met onze panelen en clickboard plafonds is het mogelijk iedere ruimte te voorzien van een mooi en karakteristiek plafond.

Gezond wonen

Deze plafonds zijn emissie- en allergiearm en zorgen voor een aangename atmosfeer in huis. Met kwaliteitscontroles vanuit de fabrikant garanderen wij een perfecte kwaliteit voor vele jaren. Deze plafonds zorgen ook voor een extra isolatie waardoor je nog aangenamer kunt wonen. Daarnaast zijn deze panelen duurzaam en eenvoudig te reinigen, zodat deze optimaal geschikt zijn voor huishoudens met kinderen, huisdieren of voor mensen met een allergie!

Op zoek naar inspiratie?

Wat voor soorten kasten bestaan er? Welke past bij u in huis of kantoor? Al dat soort vragen worden beantwoord in deze inspiratiegids over kasten en kastruimte.

Gratis Download

Hamers Tilburg