Op maat & vakmanschap

Plafonds

Met een mooi, strak plafond, eventueel voorzien van inbouwspots, kun je elke ruimte in jouw woning of bedrijfsruimte voorzien van sfeervolle luxe in een eigen stijl. Hamers@Home is officieel dealer van onder andere Luxalon en Parador.

Bij Hamers@Home vind je plafonds in alle soorten en maten. In onze showroom in Tilburg zijn diverse kleuren en soorten te zien, hierbij kunnen onze medewerkers je deskundig adviseren en informeren zodat je de juiste keuze maakt voor jouw plafond. Door onze uitgebreide collectie van de diverse merken vinden wij samen altijd een geschikte oplossing voor alle ruimtes. Ook wanneer het gaat om vochtige ruimtes zoals bijvoorbeeld de badkamer.

Bij Hamers@Home Kastenbouwers gaan we er van uit dat je jarenlang probleemloos zult genieten van je nieuwe onderhoudsarme plafond!

Download inspiratiegids
rapido click plafonds

plafond rapidoclick artic pijnboom

Plafons parador

Plafond clickboard zijdemat wit

Aluminium plafonds

Een aluminium plafond is goed toe te passen in de badkamer, de keuken of de woonkamer. 

Hamers@Home levert Luxalon plafonds in verschillende breedtes, structuren en kleuren.

Luxalon plafonds zijn 100% vochtbestendig, onderhoudsarm en zorgen ervoor dat lelijke plekken op het plafond of leidingen en bedradingen netjes weggewerkt kunnen worden.

Clickboard en panelen

Met ons assortiment clickboard en panelen plafonds richten wij ons op de vormgeving en de functies van de plafond oppervlakten in de leefruimten. Hierbij zijn de behoefte van jou als klant voor ons belangrijk. Met onze panelen en clickboard plafonds is het mogelijk iedere ruimte te voorzien van een mooi en karakteristiek plafond.

Gezond wonen

Deze plafonds zijn emissie- en allergiearm en zorgen voor een aangename atmosfeer in huis. Met kwaliteitscontroles vanuit de fabrikant garanderen wij een perfecte kwaliteit voor vele jaren. Deze plafonds zorgen ook voor een extra isolatie waardoor je nog aangenamer kunt wonen. Daarnaast zijn deze panelen duurzaam en eenvoudig te reinigen, zodat deze optimaal geschikt zijn voor huishoudens met kinderen, huisdieren of voor mensen met een allergie!

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom