Kledingkast op maat van Johnny

kledingkast op maat tilburg

Johnny is student en heeft onlangs een studio gekocht in de stad. Met een beperkte woonoppervlakte was het voor hem een uitdaging om op een eenvoudige manier zoveel mogelijk kastruimte te creëren maar wel met een moderne uitstraling. Johnny heeft bewust gekozen voor een voordelige standaard slaapkamerkast met schuifdeuren van Hamers@Home Kastenbouwers. “Voldoende ruimte voor mijn kleding, schoenen en zakelijke pakken. En ga ik voor langere tijd reizen of verhuizen, dan is deze kast makkelijk te verplaatsen!”

Meer details over de slaapkamerkast van Johnny? Kijk dan bij onze standaard kledingkast.

Andere projecten

voordelen inloopkast
Opvallende voordelen van een inloopkast

Twijfel je over het op maat laten maken van een inloopkast? Een inloopkast is een droom van velen. Deze niet alleen praktische, maar ook zeer stijlvolle, toevoeging aan je woning brengt je dagelijks veel gebruiksgemak. Hier kun je niet alleen je gehele garderobe, en wellicht die van je partner, in kwijt, je hebt ook meteen een mooi verlichte ruimte waarin je jezelf in alle rust om kunt kleden en direct je outfit kunt checken. Je woning verrijken met een inloopkast: wat biedt het je precies? Lees hier de grootste voordelen op een rij!

5 tips voor een optimale kledingkastindeling!

Onze kledingkast gebruiken we elke dag. Daarom is het essentieel dat deze optimaal is ingedeeld voor het grootste gebruiksgemak. Is jouw kledingkast vaak een chaos? Dan kun jij wat praktische tips gebruiken voor een optimale kastindeling.

Afspraak maken

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond. Loop vrijblijvend eens binnen. Wilt u zeker weten dat we voor u alle tijd nemen, dan kunt u contact met ons verkoopteam opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al uw vragen en wensen met u kunnen bespreken.
Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg