De trapkast op maat van Francis

Trapkast op maat project tilburg

Francis is binnenhuisarchitecte en werkt voornamelijk vanuit huis. Bij het ontwerp van haar moderne woonkamer heeft ze rekening gehouden met veel opbergruimte. Maatkasten onder haar trap hebben als voordeel dat er geen onnodige ruimte verloren gaat. Het creëren van een optimale woon- en werkomgeving was een must.
Hamers@Home Kastenbouwers kon Francis de passende oplossing bieden! De schuine woonkamerkasten zijn naar eigen ontwerp en budget gerealiseerd. “Bij Hamers@Home Kastenbouwers bepaal je samen het ontwerp, de materialen, kleuren en prijs. Jouw droomkast binnen handbereik” aldus een enthousiaste Francis.

Meer details over de maatwerk kast van Francis? Kijk dan bij onze maatwerk kasten

Andere projecten

soorten inloopkast
Welke soort inloopkast past bij jou?

Een inloopkast op maat is de droom van iedereen die van georganiseerde elegantie en persoonlijke stijl houdt. Het is een plek waar je je kleding, schoenen en accessoires kunt opbergen op een manier die volledig aansluit bij jouw behoeften en voorkeuren. Bij Hamers begrijpen we dat geen twee mensen hetzelfde zijn en bieden we oneindig veel mogelijkheden om jouw inloopkast op maat te maken. In deze blog ontdek je verschillende soorten stijlen inloopkasten die je op maat kunt laten maken en bespreken we de verschillen tussen een open en dichte inloopkast zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor jouw ideale opbergruimte.

kast op maat
Een kast op maat: hoe gaat dat in zijn werk?

Bij Hamers@Home maken we graag een kast op maat speciaal voor jou! Met jarenlange ervaring en een team van enthousiaste ontwerpers en kastenbouwers, zorgen wij ervoor dat jouw specifieke wensen en ideeën worden vertaald naar een uniek meubelstuk waar jij jarenlang gelukkig mee zult zijn. In deze blog nemen we je mee in het proces van het op maat laten maken van een kast bij Hamers@Home. We vertellen je precies wat jij kunt verwachten!

trends voor kasten
De nieuwste trends voor kasten

Bij het op maat laten maken van een kast die volledig aan je woonwensen voldoet, is het essentieel dat deze prachtig aansluit bij de rest van je interieur. Een nauw aansluitende inrichting zorgt voor harmonie, eenheid en rust in een huis. Elegante combinaties van kleuren, materialen en vormen maken een wereld van verschil. De woontrends van het moment zijn aan het veranderen. Doordat we de afgelopen jaren door de pandemie veel van onze dagen aan huis hebben gespendeerd, hebben we ons interieur nauwkeurig onder de loep kunnen nemen. En we zijn toe aan verandering! Wat zijn de trends voor kasten in 2023?

Afspraak maken

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond. Loop vrijblijvend eens binnen. Wilt u zeker weten dat we voor u alle tijd nemen, dan kunt u contact met ons verkoopteam opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al uw vragen en wensen met u kunnen bespreken.
Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg