De trapkast op maat van Francis

Trapkast op maat project tilburg

Francis is binnenhuisarchitecte en werkt voornamelijk vanuit huis. Bij het ontwerp van haar moderne woonkamer heeft ze rekening gehouden met veel opbergruimte. Maatkasten onder haar trap hebben als voordeel dat er geen onnodige ruimte verloren gaat. Het creëren van een optimale woon- en werkomgeving was een must.
Hamers@Home Kastenbouwers kon Francis de passende oplossing bieden! De schuine woonkamerkasten zijn naar eigen ontwerp en budget gerealiseerd. “Bij Hamers@Home Kastenbouwers bepaal je samen het ontwerp, de materialen, kleuren en prijs. Jouw droomkast binnen handbereik” aldus een enthousiaste Francis.

Meer details over de maatwerk kast van Francis? Kijk dan bij onze maatwerk kasten

Andere projecten

voordelen inloopkast
Opvallende voordelen van een inloopkast

Twijfel je over het op maat laten maken van een inloopkast? Een inloopkast is een droom van velen. Deze niet alleen praktische, maar ook zeer stijlvolle, toevoeging aan je woning brengt je dagelijks veel gebruiksgemak. Hier kun je niet alleen je gehele garderobe, en wellicht die van je partner, in kwijt, je hebt ook meteen een mooi verlichte ruimte waarin je jezelf in alle rust om kunt kleden en direct je outfit kunt checken. Je woning verrijken met een inloopkast: wat biedt het je precies? Lees hier de grootste voordelen op een rij!

5 tips voor een optimale kledingkastindeling!

Onze kledingkast gebruiken we elke dag. Daarom is het essentieel dat deze optimaal is ingedeeld voor het grootste gebruiksgemak. Is jouw kledingkast vaak een chaos? Dan kun jij wat praktische tips gebruiken voor een optimale kastindeling.

Afspraak maken

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond. Loop vrijblijvend eens binnen. Wilt u zeker weten dat we voor u alle tijd nemen, dan kunt u contact met ons verkoopteam opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al uw vragen en wensen met u kunnen bespreken.
Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg