Inloopkast van Bastiaan en Tooske

inloopkast hamers tilburg

Bastiaan en Tooske waren al langer op zoek naar een moderne inloopkast. Door de specifieke afmetingen van de ruimte was het erg lastig om voor een passende prijs een maatwerk inloopkast te laten ontwerpen. Bastiaan en Tooske: “We zochten een inloopkast welke op maat gemaakt kon worden en passend in de rest van ons interieur. Het moest een verlengstuk worden van onze slaapkamer”. Bastiaan en Tooske hebben bewust gekozen voor de inloopkast van Hamers@Home Kastenbouwers. “De uitstraling en de luxe afwerking met schuifdeuren zorgen voor een moderne uitstraling. En achter deze schuifdeuren is een eindeloze reeks aan indelingen mogelijk. En dat voor een aantrekkelijke prijs! Naast onze drukke carrière is het nu heerlijk thuiskomen”.

Meer details over de maatwerk inloopkast van Bastiaan en Tooske? Kijk dan op de pagina inloopkasten.

Andere projecten

voordelen inloopkast
Opvallende voordelen van een inloopkast

Twijfel je over het op maat laten maken van een inloopkast? Een inloopkast is een droom van velen. Deze niet alleen praktische, maar ook zeer stijlvolle, toevoeging aan je woning brengt je dagelijks veel gebruiksgemak. Hier kun je niet alleen je gehele garderobe, en wellicht die van je partner, in kwijt, je hebt ook meteen een mooi verlichte ruimte waarin je jezelf in alle rust om kunt kleden en direct je outfit kunt checken. Je woning verrijken met een inloopkast: wat biedt het je precies? Lees hier de grootste voordelen op een rij!

5 tips voor een optimale kledingkastindeling!

Onze kledingkast gebruiken we elke dag. Daarom is het essentieel dat deze optimaal is ingedeeld voor het grootste gebruiksgemak. Is jouw kledingkast vaak een chaos? Dan kun jij wat praktische tips gebruiken voor een optimale kastindeling.

Afspraak maken

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond. Loop vrijblijvend eens binnen. Wilt u zeker weten dat we voor u alle tijd nemen, dan kunt u contact met ons verkoopteam opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al uw vragen en wensen met u kunnen bespreken.
Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg