De kast van Jaap en Jannie

tv-kast op maat project tilburg

Jaap en Jannie hebben net een verbouwing achter de rug. De kinderen zijn het huis uit en dit was het geschikte moment om de woonkamer te voorzien van een compleet nieuwe uitstraling. Voor de woonkamer zochten ze een totaaloplossing; een trendy eyecatcher met een duo-functie. Jaap en Jannie hebben bewust gekozen voor de moderne maatwerk woonkamerkasten van Hamers@Home Kastenbouwers. “We zochten een maatwerk oplossing met een luxe uitstraling. Op advies van Hamers@Home Kastenbouwers hebben we gekozen voor deze woonkamerkasten. Mooie materialen, kleuren aangepast aan ons interieur en een moderne hoogglans afwerking. Een bijkomend voordeel, ver beneden ons vastgestelde budget. Dus onze eerste vakantie samen hebben we maar meteen geboekt!”

Meer details over de maatwerk woonkamerkast van Jaap en Jannie? Neem een kijkje bij onze maatwerk woonkamerkasten.

Andere projecten

voordelen inloopkast
Opvallende voordelen van een inloopkast

Twijfel je over het op maat laten maken van een inloopkast? Een inloopkast is een droom van velen. Deze niet alleen praktische, maar ook zeer stijlvolle, toevoeging aan je woning brengt je dagelijks veel gebruiksgemak. Hier kun je niet alleen je gehele garderobe, en wellicht die van je partner, in kwijt, je hebt ook meteen een mooi verlichte ruimte waarin je jezelf in alle rust om kunt kleden en direct je outfit kunt checken. Je woning verrijken met een inloopkast: wat biedt het je precies? Lees hier de grootste voordelen op een rij!

5 tips voor een optimale kledingkastindeling!

Onze kledingkast gebruiken we elke dag. Daarom is het essentieel dat deze optimaal is ingedeeld voor het grootste gebruiksgemak. Is jouw kledingkast vaak een chaos? Dan kun jij wat praktische tips gebruiken voor een optimale kastindeling.

Afspraak maken

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond. Loop vrijblijvend eens binnen. Wilt u zeker weten dat we voor u alle tijd nemen, dan kunt u contact met ons verkoopteam opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al uw vragen en wensen met u kunnen bespreken.
Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg