De kast van Jaap en Jannie

tv-kast op maat project tilburg

Jaap en Jannie hebben net een verbouwing achter de rug. De kinderen zijn het huis uit en dit was het geschikte moment om de woonkamer te voorzien van een compleet nieuwe uitstraling. Voor de woonkamer zochten ze een totaaloplossing; een trendy eyecatcher met een duo-functie. Jaap en Jannie hebben bewust gekozen voor de moderne maatwerk woonkamerkasten van Hamers@Home Kastenbouwers. “We zochten een maatwerk oplossing met een luxe uitstraling. Op advies van Hamers@Home Kastenbouwers hebben we gekozen voor deze woonkamerkasten. Mooie materialen, kleuren aangepast aan ons interieur en een moderne hoogglans afwerking. Een bijkomend voordeel, ver beneden ons vastgestelde budget. Dus onze eerste vakantie samen hebben we maar meteen geboekt!”

Meer details over de maatwerk woonkamerkast van Jaap en Jannie? Neem een kijkje bij onze maatwerk woonkamerkasten.

Andere projecten

soorten inloopkast
Welke soort inloopkast past bij jou?

Een inloopkast op maat is de droom van iedereen die van georganiseerde elegantie en persoonlijke stijl houdt. Het is een plek waar je je kleding, schoenen en accessoires kunt opbergen op een manier die volledig aansluit bij jouw behoeften en voorkeuren. Bij Hamers begrijpen we dat geen twee mensen hetzelfde zijn en bieden we oneindig veel mogelijkheden om jouw inloopkast op maat te maken. In deze blog ontdek je verschillende soorten stijlen inloopkasten die je op maat kunt laten maken en bespreken we de verschillen tussen een open en dichte inloopkast zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor jouw ideale opbergruimte.

kast op maat
Een kast op maat: hoe gaat dat in zijn werk?

Bij Hamers@Home maken we graag een kast op maat speciaal voor jou! Met jarenlange ervaring en een team van enthousiaste ontwerpers en kastenbouwers, zorgen wij ervoor dat jouw specifieke wensen en ideeën worden vertaald naar een uniek meubelstuk waar jij jarenlang gelukkig mee zult zijn. In deze blog nemen we je mee in het proces van het op maat laten maken van een kast bij Hamers@Home. We vertellen je precies wat jij kunt verwachten!

trends voor kasten
De nieuwste trends voor kasten

Bij het op maat laten maken van een kast die volledig aan je woonwensen voldoet, is het essentieel dat deze prachtig aansluit bij de rest van je interieur. Een nauw aansluitende inrichting zorgt voor harmonie, eenheid en rust in een huis. Elegante combinaties van kleuren, materialen en vormen maken een wereld van verschil. De woontrends van het moment zijn aan het veranderen. Doordat we de afgelopen jaren door de pandemie veel van onze dagen aan huis hebben gespendeerd, hebben we ons interieur nauwkeurig onder de loep kunnen nemen. En we zijn toe aan verandering! Wat zijn de trends voor kasten in 2023?

Afspraak maken

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond. Loop vrijblijvend eens binnen. Wilt u zeker weten dat we voor u alle tijd nemen, dan kunt u contact met ons verkoopteam opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al uw vragen en wensen met u kunnen bespreken.
Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg