Op maat & vakmanschap

Boekenkast op maat laten maken?

Voor de mooiste boekenkasten op maat ben je bij Hamers@Home aan het juiste adres. Onze boekenkasten worden geheel afgestemd op de grootte van uw boekencollectie, uw interieur en uw persoonlijke wensen. Een kast komt het best tot zijn recht als die is vormgegeven naar je eigen smaak. Als je een boekenkast op maat laat maken door Hamers@Home ben je verzekerd van een stijlvolle en kwalitatief uitstekende kast die voldoet aan al je opbergwensen. Ben je benieuwd hoe jij je eigen nieuwe en unieke boekenkast op maat kunt laten maken? Lees dan verder!

Download inspiratiegids
boekenkast op maat maken

Moderne boekenkast op maat laten maken

boekenkast op maat

Stijlvolle boekenkast op maat

boekenkast op maat laten

Klassieke boekenkast voor in jouw woonkamer

Een boekenkast die je woonkamer echt afmaakt

Een interieur is heel persoonlijk, daarom is het zonde om een kast neer te zetten waar je toch niet helemaal blij mee bent. Hoe handig zou het zijn om zelf alle aspecten van je nieuwe boekenkast te kunnen bepalen? De stijl, de afmetingen, de materialen en de kleuren, het is allemaal aan jou. Kasten zijn eye catchers in elke kamer, zorg daarom dat ze een echte aanwinst zijn voor jouw interieur. De mogelijkheid in materialen, diktes van platen en planken, kleuren, accessoires, indelingen en opbouw zijn eindeloos zodat wij jou een prachtig eindresultaat kunnen bezorgen. Wij hanteren tijdens heel het proces een open communicatie en bieden jou een samenwerking zonder verrassingen.

Wil jij een stijlvolle boekenkast op maat laten maken?

Welke kast jij ook nodig hebt om jouw woning af te maken, voor onze experts is het geen probleem. Boekenkasten, wasmachinekasten, bijkeukenkasten, dressoirs of een tv-meubel? Wij worden enthousiast van creatieve verzoeken. Wil je een zwevende kast, een kast die perfect aansluit tussen twee muren en het plafond of een losstaand exemplaar? Wat voor boekenkast jij ook op maat wil laten maken: het is allemaal mogelijk bij Hamers@Home. Om helder te krijgen wat jij precies voor ogen ziet, maak je met ons een afspraak. Hierin bespreken we jouw wensen en maken we een ontwerp waarop jij aanpassingen of een akkoord kunt geven. Na het meten, bespreken we uiteraard van tevoren het kostenplaatje en beginnen we aan het produceren van het lang verwachte eindproduct.

boekenkast op maat laten
Boekenkast op maat laten maken
De perfecte boekenkast op maat

Wil jij een boekenkast op maat laten maken? Wij denken graag met je mee. Geef jouw interieur een opgeruimd aanblik met een stijlvolle boekenkast op maat. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij plannen graag een afspraak met je in zodat we jou kunnen helpen aan de kast van je dromen.

Weet je nog niet precies wat het beste zou zijn voor in jouw woonstijl? Kom dan eens langs in onze showroom voor nieuwe ideeën en inspiratie. Ook kun je onze inspiratiegids downloaden om te kijken waar jouw voorkeur naar uit gaat. Wij hebben niet alleen kennis van het bouwen van kasten, we hebben ook een echt oog voor design. Zo nodig kunnen we je uitgebreid adviseren over welke kleuren, materialen en vormgeving er naadloos in jouw interieur zouden passen. We zien je snel bij Hamers@Home.

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom