Opvallende voordelen van een inloopkast

Twijfel je over het op maat laten maken van een inloopkast? Een inloopkast is een droom van velen. Deze niet alleen praktische, maar ook zeer stijlvolle, toevoeging aan je woning brengt je dagelijks veel gebruiksgemak. Hier kun je niet alleen je gehele garderobe, en wellicht die van je partner, in kwijt, je hebt ook meteen een mooi verlichte ruimte waarin je jezelf in alle rust om kunt kleden en direct je outfit kunt checken. Je woning verrijken met een inloopkast: wat biedt het je precies? Lees hier de grootste voordelen op een rij!

1. Veel opbergruimte

Natuurlijk is nummer 1 in het rijtje de hoeveelheid opbergruimte die je jezelf hiermee geeft. Een inloopkast zorgt ervoor dat je eens en voor altijd genoeg ruimte hebt voor al je kleding, schoenen en accessoires. Alles wat jij nodig hebt voor een outfit ligt overzichtelijk en geordend opgeborgen in dezelfde ruimte. Je hoeft hierdoor dus niet meer het huis rond te rennen om je spullen bij elkaar te rapen voordat je de deur uit moet. Ook zit je niet meer met een kledingkast die eigenlijk te klein is, waardoor jij je kleding opgepropt weg moet stoppen.

2. Optimaal gebruik van de ruimte

Heb je een kamer in huis die net te klein is voor het omtoveren in een slaapkamer, of die over schuine daken beschikt waardoor je eigenlijk niet veel met de ruimte kunt? Een inloopkast wordt volledig op maat gemaakt waardoor jij optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte in je woning. Ook zorgt het ervoor dat je geen kledingkast meer in je slaapkamer nodig hebt, waardoor je deze ruimte geheel kunt inrichten op het hebben van een geweldige nachtrust.

inloopkast

3. Bepaal zelf de indeling

Doordat een inloopkast altijd op maat gemaakt moet worden, bepaal je zelf de indeling! Hoeveel ruimte heb je nodig voor je kleding, hoeveel voor je schoenen en hoeveel voor je accessoires? En op welke manier zou je deze willen opbergen? Hoe groot is het hanggedeelte, hoeveel lades heb je nodig en waar zou jij graag een spiegel willen hebben? Ervaar elke dag het optimale gebruiksgemak dankzij de indeling die jij ideaal vindt. Bij Hamers@Home bieden we je uiteraard graag een professioneel en persoonlijk advies over de indeling van jouw gloednieuwe inloopkast.

4. Stijlvol

We kunnen het niet ontkennen: een inloopkast is een stijlvolle toevoeging aan je woning. Het geeft je een gevoel van luxe, elke ochtend weer. Wij kunnen een inloopkast precies naar jouw wensen inmeten. Laat bijvoorbeeld mooie lichten plaatsen om de ruimte te accentueren. Welk materiaal heeft je voorkeur, welke kleur(en) mogen de planken en lades hebben, welke handvatten vind je mooi en welke stijl mag de inloopkast uitstralen? Het wordt geheel jouw project, waardoor jij een stijlvolle inloopkast precies naar jouw smaak hebt.

kastenwinkel

5. Prijsvriendelijk

Wist je dat een inloopkast niet duurder hoeft te zijn dan een op maat gemaakte kast? Veelal wordt dit wel onterecht gedacht. Dit komt doordat een inloopkast vaak minder deuren heeft dan een kledingkast doordat het een open kast betreft. Dit slinkt het gebruik van materialen, waardoor het in verhouding qua oppervlakte prijsvriendelijker is om een inloopkast op maat te maken.

Wil jij een inloopkast op maat laten maken?

Mis jij een inloopkast in jouw woning? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak! We vertellen je graag meer over de diverse opties die Hamers@Home je kan bieden. Kom voor inspiratie langs in onze showroom of download vanaf de bank de inspiratiegids. Wij bouwen de inloopkast van je dromen.

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom