Op maat & vakmanschap

Kastenwinkel Brabant

Ben jij op zoek naar een stijlvolle kast die naadloos aansluit bij jouw interieur? Hamers@Home kastenwinkel Brabant heeft een breed aanbod aan kasten van hoge kwaliteit in huis. Dankzij ons uiteenlopende assortiment ben je verzekerd van kasten die je interieur een ware boost geven. Mooie, passende kasten zijn namelijk essentieel voor een stijlvolle inrichting. Naast onze uiteenlopende standaardkasten bieden we ook volledig op maat gemaakte kasten aan die helemaal afgestemd zijn op jouw persoonlijke wensen. Zo kunnen wij jou gegarandeerd van de kast van je dromen voorzien. Ben je benieuwd naar ons aanbod? Neem dan gerust een kijkje op onze uitgebreide website of kom langs in onze winkel in Tilburg.

Download inspiratiegids

Dé kastenwinkel in Brabant

Bij Hamers@Home zetten we ons graag in voor een prettige samenwerking. In onze kastenwinkel in Brabant en op onze website vind je een scala aan kasten met verschillende stijlen. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en wat het beste bij jouw wensen zou passen. Wij onderscheiden ons dan ook als kastenspecialist in de regio Brabant met 5 belangrijke speerpunten. Goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Wij zijn een erkend 5-sterrenspecialist die aan alle eisen voldoet om dit keurmerk te dragen.

Voor welke woonruimte je ook een kast zoekt, je kunt bij ons terecht voor een fraaie kast die past bij jouw specifieke woonstijl. Of je nu op zoek bent naar een schuifdeurkast, draaideurkast, boekenkast, computerkast, dressoir, kantoorkast, nachtkastje, schoenenkast, televisiemeubel, inloopkast, walk-in closet, opbergkast, of kantoormeubel, wij zorgen dat jouw spullen opgeborgen kunnen worden in de kast van je dromen.

Kastenwinkel Brabant
Kastenwinkel Brabant
Brabant kastenwinkel
kastenwinkel

Kasten op maat bij kastenwinkel Brabant

Hamers@Home is gespecialiseerd in het op maat maken van stijlvolle kasten van hoge kwaliteit. Ben jij op zoek naar een op maat gemaakte kast? Dan nemen we graag de tijd om dit met je te bespreken. Maak dan ook gerust een afspraak met een van onze experts zodat we jouw wensen, de afmetingen, de stijl, de materialen en de hiervoor passende prijs kunnen bespreken. We geven je van tevoren een duidelijk beeld zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Na het maken van het ontwerp voor de desbetreffende kast, industriële deur of roomdivider, en natuurlijk jouw akkoord, gaan we graag voor je aan de slag.

Kasten zijn een belangrijk onderdeel van een interieur en kunnen voor een groot deel de sfeer in een ruimte bepalen. Deze meubels zie en gebruik je elke dag, het is dan ook niet meer dan logisch dat deze helemaal naar wens moeten zijn. Omdat geen één inrichting hetzelfde is bieden wij erg uiteenlopende mogelijkheden in zowel materialen, als in diktes van platen, kleuren, stijl, accessoires en indelingen en opbouw. Naast kasten beschikken wij ook over verschillende industriële binnendeuren, vloerkleden en verrichten wij ook traprenovaties om jouw inrichting helemaal af te maken.

Jouw kastenwinkel in Brabant

Ben jij op zoek naar een kast van hoge kwaliteit, voor een lage prijs? Kom dan vooral eens kijken in onze kastenwinkel in Brabant of raadpleeg onze website voor inspiratie. Om je te helpen aan de juiste kast voor jouw woning zijn wij elke werkdag beschikbaar voor vragen en geven wij graag een passend advies. Neem in dat geval gerust contact met ons op. We zien je graag snel bij Hamers@Home!

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom