Op maat & vakmanschap

Room divider

Ben jij op zoek naar een roomdivider op maat? Dan ben je bij Hamers@Home aan het juiste adres. Roomdividers zorgen er voor dat een grote open ruimte wordt gesplitst in twee, of meerdere, delen. Roomdividers komen in verschillende vormen en maten voor en passen dankzij de diverse mogelijkheden in elk interieur. Het grote voordeel van een roomdivider op maat is dat het een ruimte afbakent zonder licht en ruimtelijkheid tegen te houden. Zo behoudt elke kamer zijn eigen functie en kun je nog steeds genieten van een licht en open huis. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We vertellen het je hier.

Download inspiratiegids
Room divider massief houten schuifdeuren

Room divider met houten schuifdeuren

Glazen schuifwand room divider op maat

Glazen schuifwand room divider

Room divider mat glas

Inloopkast zwart op maat

Op zoek naar een roomdivider op maat?

Een roomdivider is een echte eyecatcher in een interieur. De mogelijkheden in stijl zijn eindeloos waardoor het misschien lastig is om een keuze te maken. Daar helpen we je maar al te graag bij. Onze expertise en jarenlange ervaring helpen ons om tot een perfect eindresultaat te komen voor bij jou in huis. Naast het praktische aspect van een roomdivider is het een opvallende gedaante in een kamer en is het belangrijk dat het geheel naar jouw persoonlijke wens is. Daarom zorgen we samen met jou dat de roomdivider naadloos aansluit bij het interieur. Zowel qua materialen, plaatdiktes, kleuren, accessoires, opbouw en indeling zijn de mogelijkheden eindeloos. Of je nu gaat voor een moderne, klassieke, industriële of bijvoorbeeld landelijke stijl, wij hebben de mooiste materialen van hoge kwaliteit om tot een prachtig eindresultaat te komen.

Een op maat gemaakte roomdivider voor elk interieur

Voor een gewenst eindresultaat vinden we het belangrijk om de tijd te nemen zodat jouw wensen duidelijk worden voor ons. Eén van onze experts maakt een afspraak met jou om de mogelijkheden te bespreken. In deze fase worden de afmetingen, de stijl, de materialen en de prijs besproken en geven wij je een duidelijk idee van wat je kunt verwachten. Na een wederzijds akkoord op de plannen dusver gaan onze tekenaars voor je rond de tafel zitten om de eerste versie van de roomdivider op maat uit te tekenen. Om zeker te zijn dat alles volgens plan gaat, delen we deze versie natuurlijk ook met jou. Heb je nog aanpassingen of ben je het niet helemaal eens met het ontwerp? Dat is geen probleem! Dan passen we het graag voor je aan. Ben je tevreden met de plannen? Dan gaan we door naar het bouwen van de roomdivider.

Glazen roomdivider industriele stijl
Glazen room divider op maat
Een roomdivider op maat bij Hamers@Home

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je nog geen duidelijk beeld hebt van hoe je graag jouw roomdivider zou willen hebben. Wij kunnen je natuurlijk ook adviseren over de plek, de afmetingen, de stijl en de materialen. Om hierover in gesprek te gaan maken we graag een afspraak met je en zijn we dagelijks telefonisch en per e-mail bereikbaar. Voor inspiratie en mogelijke vragen ben je natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom. Wie weet bouwen we binnenkort voor jou een stijlvolle roomdivider op maat.

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom