Op maat & vakmanschap

Kastenspecialist Brabant

Mooie, passende kasten zijn essentieel voor een stijlvol interieur. Naast ons uiteenlopende aanbod aan elegante standaardkasten, bieden wij ook de mogelijkheid om kasten op maat te laten maken. Op maat gemaakte kasten kunnen ervoor zorgen dat jij je woonruimte optimaal benut en tegelijkertijd je inrichting een echte boost geeft. Bij Hamers@Home kunnen onze meubelbouwers en interieurexperts dankzij jarenlange ervaring jou voorzien van de mooiste op maat gemaakte kasten, industriële deuren en roomdividers. Bij ons ben je aan het juiste adres voor mooie kasten van een hoge kwaliteit, voor een voordelige prijs. Ben je benieuwd naar ons aanbod? Neem dan gerust een kijkje op onze uitgebreide website of kom langs in onze winkel in Tilburg.

Download inspiratiegids
Kledingkast op maat tilburg

Kledingkast mat zwart

Inloopkast en schuivdeuren op maat Brabant

Inloopkasten en schuifdeuren in Brabant

Zolderkast op maat Brabant

Zolderkast op maat Brabant

Op zoek naar een kastenspecialist in Brabant?

Hamers@Home gaat voor jou een stap verder. Als je bij ons een kast op maat bestelt, kies je voor een prettige samenwerking. We nemen graag de tijd voor je. Wij onderscheiden ons als kastenspecialist in de regio Brabant met 5 belangrijke speerpunten. Goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Wij zijn een erkend 5-sterrenspecialist die aan alle eisen voldoet om dit keurmerk te dragen.

Bij ons kun je terecht voor al je kasten. Of het nu gaat om een op maat gemaakte schuifdeurkast, draaideurkast, boekenkast, computerkast, dressoir, kantoorkast, nachtkastje, schoenenkast, televisiemeubel, inloopkast, walk-in closet, opbergkast, een kantoormeubel of tafel, wij zorgen dat jouw wensen worden omgetoverd in een mooi eindresultaat.

Op maat gemaakte kasten bij kastenspecialist Brabant

Hoe gaat dat dan precies in zijn werk? We plannen graag met jou een afspraak zodat we alle tijd kunnen nemen voor het bespreken van de opdracht. Hierbij worden jouw wensen, de afmetingen, de stijl, de materialen en de prijs besproken en geven we je een duidelijk idee van wat je zou kunnen verwachten. Daarna gaan we voor je aan de slag. Er wordt een definitief ontwerp gemaakt voor de desbetreffende kast, industriële deur of roomdivider, en hiermee wachten we op jouw akkoord. Mocht je in dit stadium nog iets willen wijzigen is dat natuurlijk geen probleem. Ben je van mening dat dit de kast van je dromen zal worden? Dan gaan we graag voor je aan de slag.

Kasten zijn er in veel verschillende soorten en maten. De mogelijkheden zijn erg divers, zowel qua materialen, diktes van plaatmaterialen, kleuren, stijl, accessoires en indelingen, maar ook qua opbouw. Elk interieur is anders en daar passen we de kasten volledig op aan. Je kunt onder andere kiezen uit een staande kast, een zwevende kast of een kast die tussen muren wordt gemonteerd. Kasten zijn naast blikvangers in een inrichting ook op praktisch vlak vaak erg persoonlijk. Iedereen heeft andere opbergwensen en daar luisteren wij graag naar. Zo kunnen wij jou de kast garanderen die je voor je ziet.

Unieke woonkamerkast Brabant
Unieke kasten in Brabant laten maken
Jouw kastenspecialist in Brabant

Wij bieden jou op maat gemaakte kasten van hoge kwaliteit voor een voordelige prijs. Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op onze website of kom langs in de winkel in Tilburg. Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken met een van onze experts? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien jou graag van de kast van je dromen.

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom