Op maat & vakmanschap

Kastenbouwers Brabant

Een knus en warm huis begint bij de juiste inrichting. Meubels, en voornamelijk kasten, zijn echte sfeerbepalers in huis. Hamers@Home is gespecialiseerd in het bouwen van kasten van hoge kwaliteit. Wat voor interieur je ook voor je ziet, wij hebben prachtige materialen in huis die naadloos aansluiten bij jouw wensen. Onze kastenbouwers in Brabant denken graag met je mee. Ben jij op zoek naar een stijlvolle kast, en misschien ook helemaal op maat gemaakt? Neem dan vooral een kijkje op onze website of kom een keer langs in onze showroom in Tilburg. Laat je inspireren door onze unieke meubels.

Download inspiratiegids
Kastenbouwer brabant

Kastenbouwer voor alle soorten kasten

kastenbouwers showroom brabant

Kastenbouwer showroom Brabant

brabant kastenbouwers tilburg

Kastenbouwer voor stijlvol interieur

Een prettige service

Kasten zijn echte blikvangers in huis en gebruik je elke dag. Dat begrijpen wij. Daarom is het belangrijk dat de kasten van binnen en van buiten helemaal ingericht zijn op jouw wensen. Onze kastenbouwers in Brabant beschikken over jarenlange ervaring en nemen graag de tijd voor jou. Wij onderscheiden ons als kastenbouwers in de regio Brabant met 5 belangrijke speerpunten. Goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Wij zijn een erkend 5-sterrenspecialist die aan alle eisen voldoet om dit keurmerk te dragen.

Dé kastenbouwers in Brabant

Hamers@Home is het adres voor al je kasten. Of het nu gaat om een op maat gemaakte schuifdeurkast, draaideurkast, boekenkast, computerkast, dressoir, kantoorkast, nachtkastje, schoenenkast, televisiemeubel, inloopkast, walk-in closet, opbergkast, een kantoormeubel of tafel, onze kastenbouwers zorgen graag voor een prachtig eindresultaat. Wil jij graag een kast op maat maar weet je niet zo goed hoe deze eruit moet komen te zien? Kom dan gerust eens langs voor een persoonlijk advies of kijk op onze webshop voor inspiratie. Met een kast van Hamers@Home ben je verzekerd van een uniek exemplaar.

Inloopkast en schuivdeuren op maat Brabant
Kasten laten bouwen
Wat kunnen we voor jou betekenen?

Je wilt graag een op maat gemaakte kast. Hoe gaat dat in zijn werk? Na het maken van een afspraak met een van onze experts gaan we graag met je rond de tafel zitten. Hier bespreken we jouw wensen, de afmetingen, de stijl, de materialen en de offerte. Vanuit deze bevindingen wordt er een ontwerp gemaakt die we samen met jou doornemen. Wil je iets wijzigen? Geen probleem. Ben je van mening dat dit de kledingkast van je dromen zal worden? Dan gaan we graag voor je aan de slag. Doordat de mogelijkheden erg divers zijn, kunnen onze kastenbouwers in Brabant met onze prachtige materialen van hoge kwaliteit een kast bouwen die perfect past bij jouw woonstijl.

Hamers@Home voor al je interieurwensen

Naast op maat gemaakte kasten bieden wij ook roomdividers, stalen binnendeuren, vloerkleden en traprenovaties aan. Wij kunnen je van een volledig uniek interieur voorzien waarin je jezelf helemaal thuis voelt.

Kastenwinkel Brabant
Unieke kasten in Brabant laten bouwen

Jouw kastenbouwers in Brabant

Ben jij op zoek naar kastenbouwers in Brabant? Kom dan gerust eens langs in onze showroom of maak een afspraak met een van onze experts voor een professioneel advies. Wij zijn elke werkdag bereikbaar voor al je vragen en geven je graag een persoonlijk advies afgestemd op jouw situatie. Neem daarom gerust contact met ons op, dan kijken we wat voor je kunnen betekenen.

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom