Een kast op maat: hoe gaat dat in zijn werk?

Bij Hamers@Home maken we graag een kast op maat speciaal voor jou! Met jarenlange ervaring en een team van enthousiaste ontwerpers en kastenbouwers, zorgen wij ervoor dat jouw specifieke wensen en ideeën worden vertaald naar een uniek meubelstuk waar jij jarenlang gelukkig mee zult zijn. In deze blog nemen we je mee in het proces van het op maat laten maken van een kast bij Hamers@Home. We vertellen je precies wat jij kunt verwachten!

Bezoek ons in de showroom

Om te kijken of wij de kastenbouwers zijn die jij zoekt, nodigen wij je graag uit bij ons in de showroom of kun je onze inspiratiegids aanvragen voor een beter beeld vanuit huis. Hier kun je inspiratie opdoen en verschillende ideeën bekijken voor het ontwerp van je kast. Of je nu een moderne, klassieke of minimalistische stijl verkiest, onze experts denken graag met je mee om de perfecte kast te creëren die past bij jouw interieur.

Vertel ons alles tijdens de eerste afspraak

Wil je een afspraak met ons? Graag! We nemen namelijk graag uitgebreid de tijd voor je, zodat je ons al je wensen kunt vertellen. Hierbij komen onderwerpen zoals afmetingen, stijl, materialen en accessoires aan bod. Het doel is om een duidelijk beeld te krijgen van wat jij voor ogen hebt en hoe we dit kunnen realiseren.

op maat gemaakte kast

Het definitieve ontwerp

Op basis van de besproken wensen gaan we aan de slag met het maken van een definitief ontwerp voor jouw kast op maat. Dit ontwerp wordt aan jou voorgelegd, waarbij je de mogelijkheid hebt om eventuele wijzigingen en aanpassingen door te geven. Hamers@Home hecht veel waarde aan open communicatie en streeft ernaar om samen met jou tot een ontwerp te komen waar je nog jarenlang van kunt genieten. We vinden een prettige samenwerking erg belangrijk. Tijdens de ontwerpfase zit je samen rond de tafel om alle details door te nemen en een prijs af te spreken. Op deze manier voorkom je onaangename verrassingen aan het einde van het proces.

Is dit de kast van je dromen?

Zodra je overtuigd bent dat dit het ontwerp van de kast van je dromen is en als alle details vormgegeven zijn naar wens, geef je jouw akkoord. Vanaf dit punt gaan onze kastenbouwers vol enthousiasme aan de slag om ervoor te zorgen dat jouw op maat gemaakte kast werkelijkheid wordt. Hier werken deskundige medewerkers die zorgvuldig een meting bij jou thuis uitvoeren na akkoord op het definitieve ontwerp. Wanneer wij meten, voorkom je vervelende verrassingen achteraf. Met vakmanschap en oog voor detail worden de materialen zorgvuldig geselecteerd en begint de productie van jouw gloednieuwe en unieke kast.

inloopkast op maat

Voor welke kasten kun je bij ons terecht?

Bij Hamers@Home maken we diverse kasten voor jou op maat. Welke kasten heb jij nodig om jouw interieur helemaal af te maken? Wij maken jouw nieuwe kledingkast, woonkamerkast, inloopkast, slaapkamerkast, schuifdeurkast, schoenenkast, dressoir, tv-meubel, garderobekast, en commode & nachtkastje met liefde! Wij luisteren aandachtig naar jouw wensen en creëren aan de hand hiervan de perfecte kast op maat voor jou. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie over onze service? Neem dan gerust contact met ons op of plan een afspraak in, we bieden je graag een professioneel en persoonlijk advies. Kom snel langs voor een kennismaking!

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom