Op maat & vakmanschap

Kast op maat Breda

Wil jij je woning of werkomgeving in Breda voorzien van een unieke design kast, volledig op maat? Kasten scheppen orde en rust in een ruimte en zijn een groot onderdeel van een interieur. De blikvangers moeten daarom niet alleen praktisch gezien ideaal vormgegeven zijn, maar worden qua design ook volledig naar jouw persoonlijke wens ontworpen. Hamers@Home Kastenbouwers zorgt voor een echte aanwinst in jouw interieur. Een unieke, exclusieve kast waar je trots op kunt zijn met een optimaal gebruiksgemak. Wil jij een prachtige kast op maat laten maken in Breda en omstreken? Je kunt bij ons terecht voor handgemaakte kasten voor elke ruimte.

Download inspiratiegids
kast op maat laten maken breda

kasten op maat in jouw interieurstijl

kasten op maat breda

prachtige kasten op maat breda

kasten op maat laten maken breda

unieke kasten op maat

Stijlvolle kasten op maat in Breda

Een kast met de perfecte afmetingen en opbergmogelijkheden? Die bouwen wij voor jou. Als jij een kast op maat laat maken in Breda ben je verzekerd van kast van uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. Wij blijven slim inkopen en hebben goed zicht op onze vaste kosten waardoor we voor jou een unieke designkast kunnen ontwerpen en bouwen voor een eerlijke prijs.

Ieders interieur is uniek. Dankzij onze vakkennis, ervaring en creativiteit creëren wij kasten voor elke woonstijl. Houd je van een moderne, klassieke, landelijke of industriële stijl? Dankzij de uiteenlopende mogelijkheden in materiaal, kleur, accessoires en indeling krijg jij een kast die compleet aansluit op jouw persoonlijke wensen.

Welke kast wil jij laten ontwerpen?

Hamers@Home bouwt prachtige kledingkasten, inloopkasten, slaapkamerkasten, schuifdeurkasten, schoenenkasten, woonkamerkasten, dressoirs, tv-meubels, garderobekasten en nachtkastjes volledig op maat. Hierbij ontwerpen we de meest handige kastaccessoires om het gebruiksgemak te optimaliseren en te zorgen dat jouw kast altijd netjes en geordend blijft.

Naast losstaande kasten op maat in Breda en omstreken, bouwen wij ook kasten die perfect passen tussen muren en balken voor een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Schuine daken en hoeken zijn geen probleem voor het ontwerpen van jouw droomkast, wij meten de ruimte secuur en zorgen dat de kast perfect past in elke situatie. Naast staande wandkasten ontwerpen we ook zwevende kasten die aan de muur hangen, denk hierbij aan een tv-meubel of een elegante servieskast. Wij ontwerpen de perfecte kast voor jou.

kast op maat breda
uw kast op maat laten maken in breda?

Jouw persoonlijke kast op maat in Breda

Wil jij graag een afspraak maken om de diverse mogelijkheden te bespreken? Dan nemen we graag alle tijd voor je. We nemen uitgebreid alle opties in afmetingen, stijl, materialen, kleur en prijs met je door zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Is er een definitief ontwerp gemaakt van jouw droomkast? Dan wachten we uiteraard op jouw akkoord. Wijzigingen in dit stadium zijn geen probleem, het wordt immers jouw droomkast. Is alles volledig naar wens? Dan bouwen wij jouw nieuwe unieke kast! Bij ons ben je welkom voor alle kasten op maat in Breda en omgeving.

Maak jouw interieur compleet!

Als je bij Hamers@Home een kast op maat laten maken in Breda en omstreken, werken we hard aan een prachtig eindresultaat van uitstekende kwaliteit. Wil jij graag een kast op maat laten maken in Breda maar weet je nog niet precies welke kant je op wil qua materialen, design, indeling of kleuren? Wij helpen je graag verder in het proces. Wij bieden je altijd een professioneel en persoonlijk advies over het design en indeling van jouw droomkast. Kom gerust langs in onze showroom of download de inspiratiegids voor nieuwe ideeën. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak, dan zetten we de koffie of thee voor je klaar!

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom