Op maat & vakmanschap

Wandkast op maat woonkamer

Hamers@Home maakt prachtige wandkasten op maat voor elke woonkamer. Kasten bepalen grotendeels een interieur, je ziet en gebruikt ze elke dag. Daarom is het essentieel om wandkasten helemaal afgestemd op je eigen wensen in huis te hebben. Met een wandkast op maat voor in de woonkamer ben je verzekerd van een kast die perfect aansluit op jouw opbergwensen en woonstijl. Ben jij op zoek naar een prachtige, kwalitatieve wandkast voor in de woonkamer? Onze adviseurs helpen je graag aan jouw nieuwe, unieke kast. De diverse mogelijkheden in kleur, materialen en afmetingen zorgen ervoor dat de wandkast op maat een aanwinst is voor in de woonkamer, welk interieur je ook hebt.

Download inspiratiegids

Wij bouwen unieke wandkasten op maat voor jouw woonkamer

Elk huis is anders en de inrichting hiervan is geheel persoonlijk. Daarom is het zonde om afbreuk te doen aan je interieur door een wandkast in je woonkamer te plaatsen die niet helemaal naar wens is. Wij bieden je gespecialiseerd maatwerk van de hoogste kwaliteit. Hamers@Home zorgt voor een fantastisch eindresultaat waar jij elke dag profijt van hebt. Qua materialen, diktes van platen en planken, kleuren, accessoires en indelingen kun je jouw persoonlijke wensen bij ons kwijt. Wij nemen het werk daarna uit handen en bieden jou een kast precies in jouw smaak.

Wij vinden het belangrijk dat er een heldere communicatie wordt gehanteerd zodat je als klant nooit voor verrassingen komt te staan. Gedurende heel het proces houden we de lijntjes kort en is er altijd ruimte voor overleg, wel zo fijn.

Voor welke wandkast ga jij?

Een wandkast op maat in de woonkamer brengt rust in huis en zorgt voor een net aanzicht. Wat je ook op zou willen bergen in je wandkast, onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij de oplossing voor je hebben. Of het nu om een boekenkast, ladekast, dressoir, tv-meubel of een servieskast gaat, de mogelijkheden zijn eindeloos.

In de beginfase bespreken we jouw wensen, afmetingen, de stijl, de materialen en zo meer. Aan de hand van jouw akkoord op het uiteindelijke ontwerp kunnen we de offerte bespreken. Als alles in orde is, beginnen we aan het maken van een stijlvol resultaat. Zo voorkomen we onaangename verrassingen en ben je verzekerd van een stijlvolle wandkast op maat, geheel naar eigen wens.

wandkast op maat

WANDKAST OP maat WIT

wandkast op maat woonkamer

WANDKAST OP MAAT DICHT

Laat jouw wandkast op maat bouwen door Hamers@Home

Wij worden enthousiast van creatieve verzoeken, bespreek daarom gerust al je opbergwensen en voorkeuren met ons. Zou jij graag een eyecatcher in huis willen hebben en ben je op zoek naar een wandkast op maat voor in de woonkamer? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of maak een afspraak met één van onze adviseurs. Eerst op zoek naar ideeën en inspiratie? Kom dan langs in onze showroom op dinsdag tot en met zaterdag en bekijk onze ruime collectie, of download onze inspiratiegids.

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom