Op maat & vakmanschap

Interieurbouwer Brabant

Een stijlvol interieur begint met mooi maatwerk meubelen die geheel in jouw woonstijl passen. Hamers@Home is gespecialiseerd in het bouwen van meubels van hoge kwaliteit. Meubels zijn het hart van de woning en brengen sfeer en warmte in een ruimte. Wij vinden het daarom belangrijk om jou de meubels van je dromen te kunnen bieden zodat jouw huis verandert in een thuis. Ben je benieuwd naar wat we jou kunnen bieden? Neem dan vooral een kijkje op onze website of kom een keer langs in onze meubelwinkel in Tilburg. We nemen graag de tijd om je op weg te helpen bij de zoektocht naar de perfecte meubels.

Download inspiratiegids
Interieurbouwer Brabant

Voor elk interieur een kast

Interieurbouwer brabant houten kasten

Interieurbouwer houten kasten

Unieke kasten voor je interieur

Op zoek naar een interieurbouwer in Brabant?

Om jouw huis zo persoonlijk mogelijk te maken is het belangrijk om je eigen wensen overal in door te laten schemeren. Zo geniet je jaren van jouw meubels en word je er elke dag weer blij van. Onze interieurbouwers gaan dan ook een graag een stapje verder voor jou. Als je bij ons een meubel op maat bestelt, kies je voor een prettige samenwerking. We nemen graag alle tijd voor je. Wij onderscheiden ons als interieurbouwer in de regio Brabant met 5 belangrijke speerpunten. Goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Wij zijn een erkend 5-sterrenspecialist die aan alle eisen voldoet om dit keurmerk te dragen.

Bij ons kun je terecht voor al je kasten. Of het nu gaat om een op maat gemaakte schuifdeurkast, draaideurkast, boekenkast, computerkast, dressoir, kantoorkast, nachtkastje, schoenenkast, televisiemeubel, inloopkast, opbergkast, een kantoormeubel of tafel, wij zorgen dat jouw persoonlijke wensen worden omgetoverd in een mooi eindresultaat. Wil je graag een nieuw interieur maar weet je niet waar je moet beginnen? Je bent bij ons ook van harte welkom voor al je vragen, voor inspiratie of een persoonlijk advies. Als je bij ons een kast op maat laat maken heb je gegarandeerd een uniek exemplaar.

Op maat gemaakte kasten bij kastenspecialist Brabant

Als je kiest voor een op maat gemaakte kast denken we vanaf het begin van het proces met je mee. We maken graag een afspraak om jouw wensen, de afmetingen, de stijl, de materialen en de prijs te bespreken. Daarna wordt er een definitief ontwerp gemaakt voor de desbetreffende kast, en hiermee wachten we op jouw akkoord. Mocht je in dit stadium nog iets willen wijzigen is dat natuurlijk geen probleem. Ben je van mening dat dit de kast van je dromen zal worden? Dan gaan we graag voor je aan de slag. De mogelijkheden zijn erg divers, zodat welke woonstijl jij ook hebt, wij een mooie kast kunnen ontwerpen die naadloos in jouw interieur past.

Naast op maat gemaakte kasten bieden wij ook roomdividers, industriële deuren, vloerkleden en traprenovaties aan. Wat je ook zoekt voor jouw interieur, onze interieurbouwers kunnen het maken. Zo ben jij voorzien van een stijlvol interieur vol unieke elementen.

Interieurbouwers voor intereur op maat
Allerlei soorten kasten voor elk interieur!

Jouw kastenspecialist in Brabant

Ben jij toe aan verandering in jouw interieur of kun je professioneel advies gebruiken? Wij zijn voor al je vragen en opmerkingen elke werkdag bereikbaar. We geven je graag een persoonlijk advies, afgestemd op jouw situatie. Ook voor het maken van een afspraak kun je telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Bij Hamers@Home nemen we graag de tijd voor je.

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom