Op maat & vakmanschap

Zolderkast op maat

Het is vaak lastig om een perfecte kast te vinden voor op zolder. Dankzij de (meestal) schuine wanden en wat moeilijkere afmetingen moet je het in deze ruimte al snel hebben van maatwerk. Hamers@Home Kastenbouwers gaat graag voor je aan de slag. Onze ontwerpers kunnen jou uitgebreid informeren en adviseren over de ideale keuzes voor jouw opbergwensen. Hoe jij je zolderruimte ook zou willen benutten, wij ontwerpen en bouwen een kast die perfect aansluit op de invulling van de ruimte. Ben je benieuwd naar wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen op het gebied van een zolderkast op maat?

Download inspiratiegids
op maat zolderkast

Stijlvolle zolderkast op maat

zolderkast op maat

Zolderkast op maat voor schuine daken

zolderkast maat

Nette zolderkast op maat

Maak van jouw zolder een stijlvolle ruimte

Kasten moeten niet alleen praktisch, maar ook een echte aanwinst zijn voor jouw interieur. Doordat kasten een groot deel van een interieur beslaan, vinden wij het essentieel dat je de kasten van je dromen in huis hebt, ook op zolder. Of je nu op zoek bent naar een kast voor je oude boekencollectie, extra linnengoed, je kerstspullen of zelfs een wasmachine, onze ervaren ontwerpers worden enthousiast van creatieve verzoeken. Steeds vaker worden zolderruimtes ook gebruikt voor het inrichten van een mooie, ruime slaapkamer. In dat geval gaan we rond de tafel zitten voor een prachtige kledingkast of dressoir op maat.

Waar je ook naar op zoekt bent voor jouw zolderkamer, Hamers@Home denkt met je mee.

Ontdek onze diverse mogelijkheden

Heb je al een duidelijk idee voor je zolderkast op maat? Wij luisteren aandachtig naar alle wensen voor een eindresultaat waar je gelukkig van wordt. Zowel qua materialen, diktes van platen en planken, kleuren, accessoires, indelingen en opbouw kun jij vertellen wat je zou willen voor een kast precies in jouw smaak. Na het maken van een vrijblijvende afspraak, bespreken we jouw wensen, de afmetingen, de stijl, de materialen en zo meer. Is alles naar wens? Dan gaan onze kastenbouwers na jouw akkoord enthousiast voor je aan de slag.

Zie je jouw nieuwe zolderkast op maat nog niet voor je en ben je op zoek naar professioneel advies of inspiratie? Vraag dan gerust gratis onze inspiratiegids aan. Blader deze rustig door en doe ideeën op aan de hand van onze interieurstyling.

op maat gemaakte zolderkast
Praktisch en moderne zolderkast op maat
Hamers@Home, voor al jouw kasten op maat

Bij Hamers@Home ben je verzekerd van een kast geheel naar jouw wensen. Doordat wij alles helder met je bespreken, secuur meten en de beste kastenbouwers in huis hebben, nemen wij al je zorgen uit handen en krijg jij zonder problemen de perfecte kast voor jouw zolder. Ben je benieuwd naar wat wij allemaal voor jou kunnen doen of wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact ons op en maak een vrijblijvende afspraak met één van onze ontwerpers. Ook ben je altijd welkom in de showroom en zorgen wij dat hier een kopje koffie of thee voor je klaar staat. Zo kunnen we jouw interieurplannen rustig bespreken.

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom