Op maat & vakmanschap

Wijnkast op maat

Ben jij voor bij jou thuis of in je horecagelegenheid op zoek naar een wijnkast op maat? De kastenbouwers van Hamers@Home kunnen voor jou een prachtige wijnkast maken, geheel naar wens. Of je nu een kleine wijnkast wil om thuis je verzameling correct in te bewaren, of je in een restaurant een hele muur wil laten beslaan met een professionele, grote en stijlvolle wijnkast, wij realiseren het graag voor je.

Download inspiratiegids
wijnkast op maat

Een wijnkast op maar voor uw onderneming

wijnkast op maat

Uw persoonlijke wijnkast op maat

Een wijnkast om trots op te zijn

Een wijnkast op maat is een klimaatkast die je helemaal aan de hand van jouw collectie kunt instellen. Het bouwen van een wijnkast op maat vergt specialisme en expertise. De kastenbouwers van Hamers@Home zorgen voor een prachtige kast geheel naar wens om de wijnkast heen, voor de perfecte aansluiting op jouw interieur. Dankzij deze wijnkast op maat is het mogelijk om diverse wijnen in ideale temperaturen te bewaren. Dit maatwerk is een echte blikvanger in je interieur en laat een professionele indruk achter op je gasten. De wijnkast wordt geheel vormgegeven aan de hand van jouw wensen. Kies het soort glas en licht wat perfect past bij de rest van je interieur en geef de inrichting van jouw huis of horecagelegenheid een echte boost. UV-werend glas, in RVS of met volle panelen? Vertel jouw wensen aan ons!

Deel je interieurwensen met Hamers@Home

Onze interieurexperts beschikken over jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van kasten. Wij kunnen je zowel uitgebreid adviseren over het design als over de indeling van jouw wijnkast op maat. Aan de hand van jouw wensen weten wij wat de ideale oplossing is voor jouw nieuwe wijnkast. Bekijk samen met ons de mogelijkheden in materialen, indeling, kleur, afmetingen en opbouw en stel de ideale kast samen. Heb je nog geen duidelijk idee over hoe de wijnkast eruit gaat zien? Vraag dan gratis onze inspiratiegids aan en laat jezelf verrassen door onze interieurstyling.

De perfecte wijnkast voor jou

Mist jouw inrichting of horecaonderneming een wijnkast op maat? Vraag dan een vrijblijvende afspraak aan met Hamers@Home! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het ontwerpen, bouwen en thuisbezorgen van jouw nieuwe wijnkast. Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden. Neem contact met ons op, dan zorgen wij dat de koffie of thee klaarstaat in de showroom!

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom