Op maat & vakmanschap

Walk-in closet op maat

Met een walk-in closet geniet je van een echte aanwinst voor in huis. Walk-in closets zijn vrijgemaakte ruimtes optimaal ingedeeld om bijvoorbeeld kleding, schoenen, beddengoed en andere spullen in op te bergen. Deze overzichtelijke, stijlvolle en bovenal praktische ruimtes zijn enorm populair en vullen een leegstaande kamer, of een deel van een kamer, op de meest handige manier. Bij Hamers@Home zijn we dankzij onze jarenlange ervaring gespecialiseerd in het ontwerpen en het maken van een walk-in closet op maat. Heb jij misschien een kamer of een deel daarvan vrij door onhandige hoeken of schuine daken? Benut je woonoppervlak dan optimaal en laat ons er een walk-in closet van maken!

Download inspiratiegids
Walk-in closet op maat wit

Walk-in closet wit

Walk in closet hout op maat

Walk-in closet hout

Walk in closet zwart op maat

Walk-in closet zwart op maat

Een walk-in closet op maat ontwerpen

Bij Hamers@Home worden we enthousiast van het maken van kasten op maat. Onze expertise garandeert jou een walk-in closet op maat van hoge kwaliteit. Naast dat we ons dagelijks bezighouden met de praktische aspecten van kasten, denken we ook mee in de stijlopties van het project. Samen met jouw voorkeur zorgen we dat de walk-in closet op maat naadloos aansluit in je interieur. Zowel qua materialen, plaatdiktes, kleuren, accessoires, opbouw en indeling zijn de mogelijkheden eindeloos. Ieder zijn of haar kledingcollectie en beschikbare ruimte ziet er anders uit en aan ons is het de taak om die twee puzzelstukken in elkaar te laten passen. We laten graag je wensen uitkomen door middel van een mooi en slim ontwerp voor jouw walk-in closet.

Walk-in closet Tilburg op maat met spotjes
Walk-in closet donker hout met spotjes
Een op maat gemaakte walk-in closet voor elk interieur

We luisteren graag naar al je wensen en maken hier een prachtig eindresultaat van zodat je een vaste, ruime plek hebt om je kleding op te bergen en in om te kleden. Een walk-in closet op maat laten maken, hoe gaat dat in zijn werk? Eén van onze experts maakt een afspraak met jou om je wensen en de mogelijkheden te bespreken. In deze fase worden de afmetingen, de stijl, de materialen en de prijs besproken en geven we jou een duidelijk idee van wat je zou kunnen verwachten.

Als alles duidelijk is besproken en we voor je aan de slag mogen gaan, gaan onze ontwerpers rond te tafel zitten voor de walk-in closet. Hieruit volgt de eerste versie van het eindresultaat. Om zeker te zijn dat alles volgens plan gaat delen we deze versie natuurlijk ook met jou. Heb je nog aanpassingen of ben je het niet helemaal eens met het ontwerp? Dat is geen probleem! Dan passen we het graag voor je aan. Ben je van mening dat het ontwerp helemaal naar verwachting is? Dan gaan we voor je aan de slag om te zorgen dat jouw walk-in closet werkelijkheid wordt.

Walk in closet planken en hangers op maat
Donkere walk-in closet om hoek
Walk-in closet wit op maat Tilburg
Witte walk-in closet op maat
Walk-in closet op maat bij Hamers@Home

Zou je graag een op maat gemaakte walk-in closet in huis willen hebben? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor al je vragen. Via telefoon en e-mail zijn we elke werkdag bereikbaar voor meer informatie of het maken van een afspraak. Ben je op zoek naar inspiratie? Neem dan vooral een kijkje in onze showroom en laat je informeren door een van onze aanwezige experts. Wie weet bouwen we binnenkort voor jou een ruime, stijlvolle walk-in closet.

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom