Op maat & vakmanschap

Tv-meubel op maat met haard

Zoek jij meer warmte en gezelligheid in huis? Misschien is een tv-meubel op maat met haard dan wat voor jou. Het knisperende geluid geeft een gemoedelijke sfeer en maakt elke gelegenheid knus. Hamers@Home Kastenbouwers is leverancier van veilige en stijlvolle damp- en elektrische haarden. Deze haarden zorgen voor een authentieke sfeer, zonder dat je de nadelen van een echte openhaard ervaart. Door een haard te combineren met een tv-meubel op maat zorg je ervoor dat de prachtige haard altijd in het zicht staat en dat het een waar middelpunt van de woonkamer wordt. Zo ben je verzekerd van een gezellige plek om met vrienden en familie samen te komen.

Download inspiratiegids

Haal een knusse sfeer in huis

Hamers@Home installeert graag een prachtig tv-meubel op maat met haard bij jou in huis. Onze haarden zijn producten van de merken Dimplex, Faber en Kalfire (E-One). Dit zijn voordelige en duurzame haarden waarbij het onderhoud minimaal is. Aansluiting op een rookkanaal is niet nodig en ze maken geen gebruik van gas of hout. Rondom de haard ontwerpen wij een tv-meubel op maat, geheel naar jouw persoonlijke wens. Onze kastenbouwers voorzien je graag van een kast met de mooiste materialen, de juiste kleur en de perfecte afmeting.

een haard voor in jouw interieur

Als je eenmaal de juiste haard hebt gekozen, kunnen we beginnen aan het ontwerpen van het tv-meubel op maat met haard. Ga je voor een zwevend tv-meubel met een ingebouwde haard? Of zie je liever een stijlvolle staande wandkast met haard voor je? Dankzij de expertise, kennis en ervaring van onze kastenbouwers zijn de mogelijkheden eindeloos. We voorzien je graag van uniek maatwerk wat precies aansluit op de ruimte. Bij Hamers@Home gaan we voor een prettige samenwerking en een piekfijn eindresultaat. Ben je benieuwd welke kanten je allemaal op kunt gaan? Download dan onze inspiratiegids of kom langs in de showroom om onze ruime collectie te bekijken.

tv meubel op maat met haard
HAARD met TV-MEUBEL OP MAAT

Verwarm je woonkamer met de haarden van Hamers@Home

Wil jij graag avonden lang van de fantastische sfeer die een haard met zich mee neemt genieten? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Zo kunnen we jouw wensen, de afmetingen, de stijl, materialen en offerte uitgebreid bespreken onder het genot van koffie of thee. Heb je nog vragen over onze werkwijze of de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom