Op maat & vakmanschap

Stalen roomdivider op maat

Stalen roomdividers brengen veel sfeer in huis. Dankzij deze stijlvolle wand kunnen ruimtes gescheiden worden van elkaar zonder dat je licht verliest in huis. Het biedt een praktische oplossing met een ruimtelijk resultaat. Hamers@Home maakt roomdividers met stalen look volledig op maat, zodat het perfect aansluit bij je interieur. Onze roomdividers bestaan uit glas en aluminium, voor een industriële en moderne look. Hierdoor kun je profiteren van een stalen roomdivider op maat, voor een voordelige prijs. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Download inspiratiegids

Stalen roomdivider op maat

Een stalen roomdivider op maat biedt diverse mogelijkheden en is een echte eyecatcher in huis. Doordat we de wand volledig aanpassen aan de afmetingen van de ruimte kunnen wij gegarandeerd je interieurwensen uit laten komen. Bespreek met onze experts wat je in gedachte hebt zodat we voor je aan de slag kunnen gaan. Ons team bestaat uit gedreven interieurdesigners en kastenbouwers met jarenlange ervaring, die jou graag helpen aan de inrichting van je dromen.

voor een licht en ruimtelijk huis​

Deze roomdivers op maat met stalen look zijn erg populair en dat is niet voor niets. Door het glas verlies je geen licht en overzicht, terwijl er toch een duidelijke scheiding tussen kamers ontstaat. Dankzij de stijlvolle uitstraling zijn de roomdividers, naast een moderne en industriële inrichting, uitermate geschikt voor een modern of klassiek interieur. Bovendien zijn de roomdividers eenvoudig in onderhoud, brandwerend en gaan ze langdurig mee.

stalen roomdivider op maat
stalen roomdivider op maat

Stijlvolle stalen roomdivider op maat

We leveren en plaatsen de roomdividers met stalen look perfect op maat bij jou thuis. Onze adviseurs zorgen er persoonlijk voor dat de roomdividers precies naar wens zijn en dat het plaatsen secuur wordt uitgevoerd. Bij Hamers@Home vinden we het belangrijk dat we je blij kunnen maken met de wanden die jij voor ogen had. Bespreek daarom al je wensen met ons zodat wij uitgebreid kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn. Ben je op zoek naar inspiratie voor bij jou in huis? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Tilburg of download onze inspiratiegids en bekijk onze ruime collectie.

 

Naast het plaatsen van een scheidingswand is het ook mogelijk om de roomdivider aan te vullen met aluminium draaideurentaatsdeuren en schuifdeuren met een stalen look.

Kom langs bij Hamers@Home

Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden. Heb je nog niet helemaal duidelijk wat de beste keuze is voor bij jou in huis en ben je op zoek naar advies over de juiste plek, de afmetingen, of de materialen? Maak dan een afspraak in de showroom met een van onze adviseurs. Ook zijn we telefonisch en per e-mail bereikbaar voor mogelijke vragen. Wie weet plaatsen we binnenkort bij jou een stijlvolle roomdivider met stalen look op maat.

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom