Op maat & vakmanschap

Schuine kast op maat

Zoek jij de perfecte kast voor een zolderkamer of een ruimte met een schuin dak en wil jij alle beschikbare ruimte efficiënt gebruiken? Dan ontwerpen en bouwen wij graag een schuine kast op maat, helemaal naar jouw wens. Het kan lastig zijn om een geschikte kast te vinden voor een kleinere kamer met een schuin dak. Al snel is een kast te hoog en blijft de ruimte onder het schuine dak ongebruikt. Zonde! Met een schuine kast op maat kun je toch profiteren van veel kastruimte en kun je de kamer stijlvol inrichten. Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen?

Download inspiratiegids
schuine kast

Schuine kast op maat

schuine kast op maat

Schuine kast geheel naar wens

schuine kast op maat gemaakt

Een moderne schuine kast op maat

Benut al je ruimte met een schuine kast op maat

Een schuine kast is niet alleen enorm praktisch, maar staat ook stijlvol in je interieur. Kasten zijn echte eyecatchers in huis en beslaan een groot deel van je interieur. Wij snappen daarom als geen ander dat deze helemaal naar wens moeten zijn. Een schuine kast op maat valt op en kun je leuk en verrassend vormgeven. Zo haal je het meeste uit een misschien lastig in te richten ruimte. Of jouw voorkeur nu uitgaat naar een dichte, onopvallende en nette kast om veel in op te kunnen bergen, of een speelse, open kast waar je naast het opbergen ook veel leuke accessoires in kwijt kunt, wij denken met je mee. Onze ervaren ontwerpers en kastenbouwers worden enthousiast van creatieve verzoeken en zetten zich graag in voor een prachtig eindresultaat.

Wat past het beste in jouw interieur?

Met welke hoeken of daken wij ook rekening moeten houden in het ontwerp van de kast, het is geen probleem. Wij luisteren aandachtig naar jouw opbergwensen en adviseren je graag waar nodig. Aan de hand van jouw interieurstijl ontwerpen we de perfecte kast. Zowel qua materialen, diktes van platen en planken, kleuren, accessoires, indelingen en opbouw kunnen wij de kast helemaal naar wens maken. Maak gerust een vrijblijvende afspraak zodat we de afmetingen, stijl en materialen kunnen bespreken. Heb jij nog geen duidelijk idee over het ontwerp van jouw nieuwe schuine kast op maat? Vraag dan gratis onze inspiratiegids aan. Zo kun je thuis vanaf de bank nieuwe ideeën opdoen en jezelf laten inspireren door onze interieurstyling.

op maat schuine kast
De schuine kast op maat die jouw interieur volledig afmaakt

Jouw perfecte schuine kast op maat

Bij Hamers@Home staan jouw interieurwensen centraal. Onze ontwerpers adviseren je graag uitgebreid over de verschillende mogelijkheden om jouw woonruimte te benutten. Wij hanteren een heldere communicatie, meten de ruimte secuur op voor nauwkeurige afmetingen en zorgen voor een prachtig eindresultaat van de beste kwaliteit. Kom vooral eens langs in onze showroom, waar de koffie en thee altijd voor je klaarstaat. Wil je zeker weten dat we rustig alle tijd voor je kunnen nemen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze ontwerpers. Neem gerust contact met ons op voor zodat we voor jou klaar kunnen zitten! Maak samen met Hamers@Home van jouw huis een thuis.

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom