Over Hamers

Historie

Sinds eind jaren 60 is Hamers een begrip voor Tilburg en omstreken en nog steeds een echt familiebedrijf.

Oorspronkelijk begonnen als doe-het-zelf zaak maar inmiddels al bijna 30 jaar dé specialist in maatwerk kasten voor elke ruimte, standaard slaapkamerkasten en industriële deuren.

Heden ten dage is de leiding in handen van Chris Wiermans en met zijn team van enthousiaste en gedreven medewerkers is Hamers@Home al jarenlang een bekende en uiterst vertrouwde naam in Tilburg en de wijde omgeving.

Specialisaties

Bij Hamers@Home zijn we gespecialiseerd in maatwerk kasten voor elke ruimte zoals slaapkamerkasten, inloopkasten, schuifdeurkasten, woonkamerkasten zoals boekenkasten en TV meubelen, wasmachinekasten en zo veel meer. Daarnaast hebben wij een grote collectie standaard slaapkamerkasten, industriële schuif-draai- en taats deuren  en garderobeaccessoires.  Tevens zijn wij officieel dealer van Luxalon aluminium plafonds en bieden wij een collectie Clickboard en MDF plafond- en wandpanelen. En tot slot zijn wij dealer van Trenovo en Vicstairs traprenovatie en Mart Vissers carpetten.

Het eigen montageteam komt desgewenst bij je inmeten en monteren en indien gewenst demonteren we bestaande zaken voor je en voeren we deze zelfs voor je af. Kortom Hamers@Home ontzorgt!

Doordat wij werken met een uitgebreide maar vaste collectie basismaterialen leveren wij betaalbaar maatwerk en positioneren wij onszelf tussen de bouwmarkt en de interieurbouwer. Ben je ook benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Loop dan eens binnen in onze uitgebreide showroom en laat je verrassen door de grote keuze en vele mogelijkheden, of kijk verder op deze website.

 

Op zoek naar inspiratie?

Wat voor soorten kasten bestaan er? Welke past bij u in huis of kantoor? Al dat soort vragen worden beantwoord in deze inspiratiegids over kasten en kastruimte.

Gratis Download

Hamers Tilburg