Over Hamers

Historie

Sinds eind jaren 60 is Hamers een begrip voor Tilburg en omstreken en nog steeds een echt familiebedrijf.

Oorspronkelijk begonnen als doe-het-zelf zaak en inmiddels al meer dan 20 jaar als dé specialist in kasten voor elke ruimte, maar ook traprenovatie en zowel aluminium als MDF plafonds 

Heden ten dage is de leiding in handen van Leon Hamers en met zijn team van enthousiaste en gedreven medewerkers is Hamers @Home al jarenlang een bekende en uiterst vertrouwde naam in Tilburg en de wijde omgeving.

Specialisaties

Bij Hamers@Home zijn we gespecialiseerd in kasten voor elke ruimte zoals standaard en maatwerk slaapkamerkasten, inloopkasten, schuifwanden, standaard en maatwerk woonkamerkasten en meubelen en kast- en garderobeaccessoires.  Tevens zijn wij officieel dealer van Luxalon aluminium plafonds en bieden wij een collectie Clickboard en MDF plafond- en wandpanelen. Daarnaast zijn wij dealer van Trenovo en Vicstairs traprenovatie en Mart Vissers carpetten.

Het eigen montageteam komt desgewenst bij je inmeten en monteren en indien gewenst demonteren we bestaande zaken voor je en voeren we deze zelfs voor je af. Kortom Hamers@Home ontzorgt!

Doordat wij werken met een uitgebreide maar vaste collectie basismaterialen leveren wij betaalbaar maatwerk en positioneren wij onszelf tussen de bouwmarkt en de interieurbouwer. Ben je ook benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Loop dan eens binnen in onze uitgebreide showroom en laat je verrassen door de grote keuze en vele mogelijkheden, of kijk verder op deze website.

Wij zijn officieel conceptdealer van Lundia kasten.

Op zoek naar inspiratie?

Wat voor soorten kasten bestaan er? Welke past bij u in huis of kantoor? Al dat soort vragen worden beantwoord in deze inspiratiegids over kasten en kastruimte.

Gratis Download

Hamers Tilburg