Op maat & vakmanschap

Opbergkasten op maat

Kasten zijn echte blikvangers in je interieur. Daarom vinden we het bij Hamers@Home van belang dat jij de kasten van je dromen in huis hebt. Wij zorgen daar met plezier voor! Wij bouwen opbergkasten op maat volledig aan de hand van jouw wensen. Maak met ons een vrijblijvende afspraak om jouw voorkeuren te bespreken. Wij verrassen je graag met een ruime keuze in stijlen, materialen, kleuren, afmetingen, en indelingen. We vertellen je hier graag meer over wat wij voor jou kunnen betekenen.

Download inspiratiegids
op maat gemaakte opbergkasten

Moderne opbergkasten op maat

op maat opbergkasten

Sfeervolle opbergkasten op maat

opbergkasten maat

Opbergkasten op maat geheel naar jouw wens

Opbergkasten op maat voor elke ruimte

Ben jij je huis of een kamer aan het (her)inrichten en is het tijd voor kasten die naadloos aansluiten op de ruimte? Opbergkasten op maat sluiten perfect aan bij de rest van jouw meubels en de kamer waarin ze staan. Geheel afgestemd op jouw opbergwensen, interieurstijl en de hoogte en oppervlakte van de kamer. Onze ontwerpers bieden je graag een professioneel advies over zowel de praktische kant als het stylinggedeelte van de opbergkast. Kies uit diverse materialen, kleuren, accessoires en indelingen en wees verzekerd van een kast van uitstekende kwaliteit. Ben je op zoek naar een woonkamerkast, kledingkast, dressoir, tv-meubel of een garderobekast op maat? Onze ontwerpers worden denken graag met je mee.

Heb jij al een helder beeld van de opbergkast op maat die je zou willen hebben? Bespreek dit dan gerust vrijblijvend met onze ontwerpers.

Laat je inspireren

Maak een afspraak en kom langs in de showroom zodat we ruim de tijd kunnen nemen voor het bespreken van jouw wensen. Bij Hamers@Home houden we van een open communicatie zonder verrassingen. We bespreken in elke fase van het project de uitkomsten zodat het resultaat gegarandeerd naar wens is. Wij ontzorgen je volledig in de zoektocht naar de perfecte opbergkast op maat. Na het creëren van een prachtig design en het secuur meten van de oppervlakte bespreken we de offerte en beginnen onze kastenbouwers na jouw akkoord enthousiast met het realiseren van de opbergkast.

Weet jij nog niet helemaal wat voor opbergkast op maat goed zou staan in jouw interieur? Laat je dan verrassen door onze showroom of vraag de inspiratiegids aan zodat je vanuit huis rustig kunt kijken naar de mogelijkheden.

opbergkasten op maat
Opbergkasten op maat voor in de studeerkamer
Hamers@Home bouwt jouw opbergkasten

Ben jij op zoek naar een opbergkast op maat die niet alleen beschikt over een ideale indeling maar ook precies in jouw interieurstijl past? Laat ons dan jouw nieuwe kast ontwerpen! Bij Hamers@Home ben je verzekerd van een prachtig eindresultaat, geheel naar verwachting. Ben je benieuwd naar de diverse mogelijkheden? Neem dan eens contact met ons op, wij beantwoorden graag al je vragen. Ook kun je uiteraard binnenlopen in onze showroom, hier staat altijd een kopje koffie of thee voor je klaar.

Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom
Showroom Hamers@home kastenbouwers Tilburg
Showroom

Onze showroom is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond.

Loop vrijblijvend eens binnen. Wil je zeker weten dat we voor jou alle tijd kunnen nemen, dan kun je contact met onze interieuradviseurs opnemen om een afspraak in te plannen zodat we al je vragen en wensen rustig met je kunnen bespreken.

Showroom